СКОРОСТ

Снимайте бързо, снимайте тихо: 20fps1 безшумно.

Уловете мимолетен, неповторим момент

Вземете мимолетен, неповторим момент и го превърнете в завладяващ образ, който ще трае цял живот. Използвайте EOS R6, за да снимате серия от снимки с нулев шум на затвора при изумителните 20 кадъра в секунда1 или 12fps запис на бърза поредица с механичен затвор на до 240 RAW файла или 1000+ JPEG с едновременно AE и проследяване на AF.

EOS R6, скорост, автоматичен фокус, каякинг в бързеи, на гребена на вълната

Идеален кадър на върха на вълната благодарение на тихия електронен затвор с 20 кадъра в секунда. и бърза реакция за съответствие на скоростта на обекта с вашата креативност.

© Samo Vidic / Посланик на Canon

Прецизният автоматичен фокус на EOS R6 проследява човек в каяк, преминаващ през речни бързеи,

Samo Vidic, посланик на Canon, заснема точния момент на човека в каяка благодарение на скоростта от 20 fps и проследяващия AF.

© Samo Vidic / Посланик на Canon

EOS R6, 20 FPS, перфектният момент на балерина във въздуха

Перфектният момент, заснет при 20 кадъра в секунда.

© Javier Cortes / Посланик на Canon

„Да мога да работя със скорости до 20fps направи улавянето на решаващия момент лесно.“

Независимо дали снимате танцьор в пика на скока му, или хищна птица в момент на ловуване, такива невероятни честоти на кадрите ви дават повече избор кой образ да изберете и по-голям шанс да заснемете перфектния момент. А когато имате нужда от това, се предлага и механичен затвор с 12fps1.

Автофокусът на EOS R6 в действие

Органи за управление, там, където се нуждаете от тях

EOS R6 не е просто бърз отвътре; той е създаден да бъде бърз и адекватен и отвън. Контролите се падат точно там, където очаквате да бъдат, а ергономичните функции, като AF джойстик и задни дискове за управление, ви позволяват да правите инстинктивни настройки, като същевременно държите погледа си върху обекта.

Технология против трептене


Също така присъства и нашата известна технология Anti Flicker, която елиминира промяната на експонацията при трептене на изкуствена светлина, като синхронизира всеки кадър, за да съвпадне с максимума на яркостта.

Сензорен LCD екран на EOS R6 с автофокус с проследяване и идентифициране на движението на обекта

Фокусирайте се върху най-важното

Със своя усъвършенстван автофокус с Dual Pixel CMOS AF II EOS R6 идентифицира и проследява движещи се обекти като никой друг предишен безогледален фотоапарат.

Фотографската чанта на Wanda Martin

Основният комплект, който професионалистите използват за своите снимки

Фотограф, Wanda Martin, Посланик на Canon, EOS R6, Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Фотоапарати

EOS R6

Каквото и да снимате, както и да го снимате, EOS R6 ви позволява да бъдете креативни по начини, които никога не сте предполагали, че са възможни.

Научете повече

Обективи

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Един от троицата професионални вариообективи RF на Canon, този обектив може да се похвали с бърза диафрагма и стабилизатор на образа, включително Nano USM мотор за безшумно фокусиране.

Научете повече

Свързани статии

Разгледайте тези статии, за да разберете как Canon EOS R6 се представя отлично в толкова много области.

 • Javier Cortes улавя танцовите движения с EOS R6

  ВИДЕО ХИБРИД

  Един фотоапарат за снимки и видео

  Наред с превъзходните качествени снимки EOS R6 произвежда и изключително видео.

 • балетно изпълнение срещу море на заден фон

  КАЧЕСТВО НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО И СТАБИЛИЗАТОР

  Чудесно качество на изображението при не толкова чудесни условия

  В основата на EOS R6 ще намерите технологии, споделени с нашия водещ фотоапарат EOS-1D X Mark lll.

 • Фокусиране върху важното с EOS R6

  АВТОМАТИЧЕН ФОКУС

  Фокусирайте се върху най-важното

  Със своя усъвършенстван автофокус с Dual Pixel CMOS AF II EOS R6 идентифицира и проследява движещи се обекти като никой друг предишен безогледален фотоапарат.

 • Фотограф настройва Canon EOS R6 за снимка

  РАБОТА И СВЪРЗАНОСТ

  Проектиран от Canon за вас

  Дизайнът на EOS R6 ще бъде успокояващо познат още от първия момент.

  1. Скоростта на снимане може да варира в зависимост от типа на батерията, използването на ръкохватка с батерии или Wi-Fi и работната температура. За повече подробности вижте спецификациите.

   До приблиз. 20 fps с AF/AE проследяване 
   Прилага се за някои RF/EF обективи, когато диафрагмата е напълно отворена. Вижте официалния уебсайт на Canon за списък със съвместими обективи. Скоростта на снимане на бърза серия варира в зависимост от скоростта на затвора, настройките за диафрагмата, условията на диафрагмата по време на серия от снимки, условията на обекта, яркостта (особено за приглушена светлина) и типа на обектива.
   До приблиз. 12 fps с AF/AE проследяване*
   Когато използвате RF обективи и някои EF обективи. Вижте официалния уебсайт на Canon за списък със съвместими обективи. Скоростта на снимане на бърза серия варира до 3 етапа в зависимост от типа батерия, оставащия заряд на батерията, броя батерии, използвания обектив, температурата, настройката на вградената Wi-Fi връзка (Вкл./Изкл.) и дали използвате ръкохватка с батерии, или не, DC съединител или USB захранващ адаптер. В допълнение към горепосочените фактори максималната скорост за бърза серия може да се намали заради скоростта на затвора, диафрагмата, използването на светкавица, редуциране на трептенето, условията на обекта, яркостта (особено на тъмни места).