ПО-СВЪРЗАН

Фотоапарат с изключителна свързаност

Качеството на EOS се съчетава с удобството на смартфона – перфектна комбинация за всички, които обичат да снимат съдържание за социалните мрежи, да редактират в движение или да управляват фотоапарата си дистанционно. Независимо дали сте блогър, инфлуенсър, или просто обичате да споделяте изображения с приятелите и семейството си, никога не е било по-лесно да публикувате творчеството си онлайн.
Canon EOS R10 – Предимства – Повече възможности за свързване

Улеснено споделяне на изображения

Нашето приложение Canon Camera Connect е бързо и лесно за използване, така че можете да се заемете с важната работа – да се изявявате творчески. След като се свържат, вашето смарт устройство и EOS R10 поддържат „винаги включена“ връзка с Bluetooth® с нисък разход на енергия, така че 2,4 GHz Wi-Fi® може да се активира бързо и безпроблемно, когато трябва да се прехвърлят изображения. Това може да става автоматично по време на снимане1 или след това, когато преглеждате картата с памет на фотоапарата от телефона, като избирате изображения в движение.

След като бъдат прехвърлени на телефона, изображенията могат да бъдат редактирани с любимите ви приложения (като Canon DPP Express за iOS2), да бъдат качени в социалните мрежи или да бъдат изпратени на приятелите и семейството с помощта на приложение за съобщения. Това е чудесен вариант, когато пътувате и искате да споделите приключенията си с приятелите и семейството си у дома или с последователите си в мрежата.

Ако снимате за платформи в социалните мрежи, изпробвайте поддръжката на вертикално видео на EOS R10, с която се заснемат вертикални кадри, подходящи за истории, „reels“ и екрани на смартфони.

Възможности за свързване на Canon – Приложение Camera Connect

Вашето съдържание, вашият облак

Нашият портал image.canon ви позволява да качвате снимки и видеоклипове в онлайн облачно хранилище – направо от фотоапарата с помощта на вградената в него Wi-Fi® или с помощта на свързания ви смартфон – не е необходим компютър. Оттук съдържанието ви може да бъде преместено в хранилище за дългосрочно съхранение (по подразбиране получавате 10 GB) или в друга платформа за съхранение в облак, като Adobe Creative Cloud или Google Drive3. Файловете ви могат да се изтеглят автоматично на домашния ви компютър или Mac, така че когато седнете на бюрото си, съдържанието ви да е готово за редактиране.

Вашето съдържание, вашият облак

Предаване на живо след 3, 2, 1…

Влогърите и създателите на съдържание могат да използват EOS R10, за да предават поточно на живо професионално изглеждащо видео директно на своите последователи в YouTube4. Качеството на изображението и звука е отлично – точно това, което е необходимо, за да преминете на следващото ниво в канала си и да увеличите броя на последователите си.

Canon EOS R10 – Заснемане на влогове

Просто свържете фотоапарата към Wi-Fi® мрежа5 и ще можете да предавате директно в канала си в YouTube – не е необходим компютър. Подвижният екран се издърпва от корпуса на фотоапарата и може да се завърта така, че да е обърнат към вас – идеално за самостоятелно снимане.

 1. Поддържа се автоматично прехвърляне на изображения при стартиране на фотоапарата, когато е разрешено автоматичното изпращане. Автоматичното качване не се извършва след всяко отделно изображение, а когато фотоапаратът бъде включен.
 2. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone и Lightning са търговски марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ. и други държави. tvOS е търговска марка на Apple Inc.
 3. Google Drive, Google Photos, Google One и YouTube са търговски марки на Google LLC
  Adobe, Creative Cloud са регистрирани търговски марки или търговски марки на Adobe в Съединените щати и други държави
 4. Услугата за поточно предаване в реално време на фотоапарата поддържа само поточно предаване в реално време в YouTube. Преди да използвате услугата за поточно предаване в реално време, е необходима регистрация в image.canon. Проверете в YouTube за най-новите изисквания. Поточното предаване в реално време в YouTube може да бъде променено, спряно или прекратено без предизвестие. Canon не поема никаква отговорност за услугите, предоставяни от трети страни, включително за тяхното разпространение в реално време в YouTube.
 5. Употребата на Wi-Fi® функциите може да е ограничена в някои държави или региони.

Свързани статии

 • ПРЕДИМСТВО

  Насладете се на нов вид автоматичен фокус

  Използвахме технология за задълбочено самообучение с изкуствен интелект и хиляди реални изображения, за да научим Canon EOS R10 да разпознава хора, животни и превозни средства, като ги поддържа на ясен и точен фокус, докато се движат в кадъра.

 • ПРЕДИМСТВО

  Заснемане на моменти за части от секундата

  Животът се движи доста бързо, така че ще ви е необходим фотоапарат с голяма скорост, за да уловите неповторимите моменти

 • ПРЕДИМСТВО

  Вижте. Снимайте.

  Независимо дали преминавате от смартфон, или от DSLR, с Canon EOS R10 можете бързо да започнете работа и да снимате по творчески начин, по който не сте могли преди.

 • ПРЕДИМСТВО

  Това е вашата история, разкажете я по свой начин

  Снимайте невероятни видеоклипове със същия фотоапарат, с който правите превъзходни снимки. EOS R10 е изключително способен създател на съдържание, който ви дава възможност да разкажете историята си със снимки или видеоклипове.

 • БЮЛЕТИН

  Вдъхновете се, регистрирайте се сега

  Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.