hero

EOS R

Насладете се на света на EOS с гама от специални аксесоари

Canon EOS R и Canon EOS RP са най-новите членове на популярната EOS гама и са напълно съвместими със система, разработена в продължение на три десетилетия непрекъснато усъвършенстване. Тези фотоапарати със система EOS R са иновативни и нови по дизайн, въпреки това са лесно приспособими към други обективи EF, EF-S, светкавици Speedlite и аксесоари.

Изключителни оптични характеристики

Обективите RF са специално разработени да допълват фотоапаратите със система EOS R и да задават нови стандарти в разделителната способност. Тайната на техния успех се състои в новия дизайн на гнездото на обективите, което ги разполага на оптимално разстояние от сензора. Този оригинален дизайн разкрива нови възможности за създаване на гама обективи от серията EOS RF L, които предлагат отлични оптични характеристики, гарантиращи отразяването на максимум детайли в изображението.

Използвайте вашите обективи EF или EF-S

Както при обективите RF, може също да използвате пълната гама от обективи на Canon EF или EF-S на фотоапарати със система EOS R без абсолютно никаква загуба в качеството на изображението или характеристиките чрез избор на адаптери1. Тези адаптери поддържат пълноценна комуникация между корпуса и обектива, но предлагат по-голям контрол, което ви позволява да продължите да използвате вашите собствени обективи и да изпробвате други в системата обективи на Canon.

1вижте спецификациите

Може да харесате още
Canon related article perfect blend

EOS R

Идеалната комбинация от работа и страхотен дизайн

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Фокусирайте навсякъде на мига

Related tell your stories

EOS R

Разкажете своите истории в 4K видео и запълнете екрана с изключително детайлна картина

Use your EF or EF-S

Открийте широка гама от възможности за осветяване

Друго предимство на това да си част от семейството EOS е, че фотоапаратите със система EOS R са съвместими и със съществуващите аксесоари на Canon, включително настоящата пълна гама от светкавици Speedlite и специализирани продукти, като серията Macro Ring Lite. Това ви предлага още повече творчески опции за творческа фотография или при ниска осветеност, докато се възползвате от техническите предимства на системата EOS R.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

Може да се заинтересувате също и от