The perfect blend of handling and great design

EOS R

Идеалната комбинация от работа и страхотен дизайн

EOS R е компактен, лек фотоапарат, който е по-малък от други пълнокадрови фотоапарати EOS DSLR. Ергономичният му дизайн го прави мечтан продукт за ползване. Той побира в едно очакваните от вас висококачествени функции EOS, като предлага в допълнение нови и интригуващи функции, които издигат на по-високо ниво вашата удовлетвореност при снимане.

Компактен, ергономичен дизайн

От момента, в който вземете EOS R, ще установите, че пасва идеално във вашите ръце. Като част от гамата EOS, той предлага ремък за ръка в същия стил като моделите DSLR. Интуитивното меню на LCD дисплея също няма да е ново за потребителите на EOS. Управлението е лесно за достъп, като едновременно с това предлага допълнителната гъвкавост, за да се променя лесно съобразно личните ви предпочитания. EOS R е фотоапаратът, какъвто искате той да бъде.

Compact, ergonomic design
Compact, ergonomic design

Подвижен сензорен екран

3,15-инчовият подвижен сензорен екран на EOS R е ярък и чист с невероятните 2,1 милиона точки, които пресъздават изображения с висока резолюция и записани филми с удивителна яркост и яснота. Може да бъде нагласен на широк диапазон от ъгли, за да снимате труднодостъпни обекти, като едновременно с това екранните отражения значително се редуцират с технологията на Canon Clear View II. С възможността за промяна на цветния тон на LCD дисплея може да съвместите вашите снимки по начина, по който искате да видите дадена сцена.

Може да харесате още
Related connect upload

EOS R

Свързвайте, качвайте и споделяйте навсякъде

Related tell your stories

EOS R

Разкажете своите истории в 4K видео и запълнете екрана с изключително детайлна картина

Related article brent

EOS R

Задава нови стандарти в творчеството

Vari-angle touch screen

Визьор със стойност

Снимането с електронния визьор (EVF) на EOS R с 3,69 милиона точки ви дава възможност да видите 100% от сцената и поради факта, че го поставяте на очите си, ви предоставя един по-традиционен начин на снимане. Той също така внася допълнителни предимства, които отсъстват при традиционния оптичен визьор: може да видите как ще изглежда окончателното изображение в реално време и да видите обекта си ясно дори когато е почти на тъмно. В случай че визьорът не е на очите ви, вграден сензор автоматично превключва изображението на екрана, като запазва заряда на батерията. Визьорът може да се използва и за видеоклип в ярка светлина, като много по-лесно се превключва от статични снимки към видеоклип.

Функции на фокусирането

Когато снимате с EVF, може бързо и точно да изберете площта за AF с помощта на фокусиране Touch and Drag (Докосване и придърпване). С използването на тази функция може ефективно да си служите със сензорния екран като с тъчпад, докато гледате през визьора. А когато вашият обект е по-добре разположен за ръчно фокусиране, използвайте функциите за фокусно увеличение или пик на фокуса на EOS R за по-голяма точност спрямо остротата.

Focusing features

Персонализируема мултифункционална лента

Иновативните функции на EOS R включват и неговата уникална мултифункционална лента. Това е сензорен интерфейс за управление, който може да бъде приспособен за редица функции – от контрол на AF до настройване на вашата ISO скорост или баланс на бялото. Подобен е на познатия EOS диск за управление, но с добавеното предимство да работи безшумно и да има подобрена защита от атмосферни влияния.

Customisable multi-function bar

Здрав, устойчив, херметичен корпус

Здравият корпус от магнезиева сплав на EOS R предлага висок стандарт на защита. Усъвършенстваната му устойчивост на прах и влага го прави най-устойчивият на атмосферни условия безогледален фотоапарат на Canon на пазара в момента.

Може да се заинтересувате също и от