Connect upload share

EOS R

Свързвайте, качвайте и споделяйте навсякъде

Многофункционален и гъвкав EOS R включва най-новите функции на свързаност за споделяне на вашите изображения с други устройства, като с него лесно се изпраща, геолокализира и архивира вашата важна работа.

Споделянето е лесно

EOS R предлага Bluetooth и Wi-Fi свързаност, заради което лесно се свързвате и споделяте с вашия смартфон и другите устройства. Вграденият Bluetooth използва винаги включен протокол за ниска консумация за свързване със съвместими устройства автоматично чрез приложението на Canon Camera Connect. Разглеждайте, споделяйте и улавяйте в отдалечен режим и в реално време изображения и видеоклипове само с едно натискане.

Прехвърляйте и архивирайте в движение

EOS R може автоматично да изпраща изображения на сдвоен телефон, таблет или компютър директно чрез приложението на Canon Camera Connect. Необходимо е само да включите Wi-Fi връзката към вашия мобилен телефон или Wi-Fi връзката към вашия компютър. Това е полезна функция за всеки, който трябва на момента да архивира своята работа, например фотожурналисти, които работят в критични за снимане ситуации.

Добавяне на GPS данни

Фотографите, които снимат пейзажи и пътешествия, ще харесат GPS на EOS R през мобилно средство. Докато снимате, когато сте свързани със съвместимо смарт устройство чрез Bluetooth, EOS R може да събира GPS данни и автоматично да ги добавя към вашите изображения посредством приложението на Canon Camera Connect. Това улеснява определянето на местоположения и предоставя полезна функция за редактиране, когато се приберете вкъщи.

Може да харесате още
Related tell your stories

EOS R

Разкажете своите истории в 4K видео и запълнете екрана с изключително детайлна картина

Related article brent

EOS R

Задава нови стандарти в творчеството

See capture more

EOS R

Вижте и снимайте повече със сензор, създаден за прецизност

Adding GPS data

Управлявайте фотоапарата си от разстояние

Друга функция, която се предлага от приложението на Canon Camera Connect и осигурява по-голяма гъвкавост на снимането, е възможността да управлявате EOS R от разстояние. Тя ви позволява да снимате в ситуации, при които е трудно физически да работите с фотоапарата или бихте могли да изплашите обекта, например когато фотографирате или снимате на видеоклип на дивата природа.

Тетеринг чрез Wi-Fi или USB

Ако работите в студио с хора от екипа, EOS R може да бъде прикачен към вашия компютър или Mac чрез Wi-Fi или USB 3.1, така че да могат всички на момента да виждат и преглеждат вашите изображения и да правят нужните корекции.

Може да се заинтересувате също и от