Canon see capture more hero

EOS R

Вижте и снимайте повече със сензор, създаден за прецизност

Малкият и стилен корпус на EOS R в съчетание с техническите иновации в основата си ви позволяват да правите снимки и видеоклипове с изключително качество. Вградените от най-висша класа функции на Canon, като Dual Pixel CMOS AF, DP RAW, процесора DIGIC 8 и Canon Log, ви помагат да реализирате истинската си творческа визия.

Качество без конкуренция

EOS R предлага собствения 30,3-мегапикселов CMOS сензор на Canon. Той предоставя високи характеристики на ISO и висока резолюция с широк динамичен обхват. Осигурява изображения с висока резолюция с ненадминато качество и дълбочина и може да записва богати детайли с нисък шум до невероятните ISO 40 000.

EOS R също така предлага функцията Dual Pixel RAW, въведена първо в EOS 5D Mark IV. Оборудван със софтуера Canon Digital Photo Professional, той ви позволява да прецизирате рязкостта и да промените гледната точка или фоновото поле, за да постигнете по-удовлетворителен резултат в постпродукцията.

Canon unrivalled quality sensor

Може да харесате още
Related article enjoy the world EOS

EOS R

Насладете се на света на EOS с различни специални принадлежности

Canon related article perfect blend

EOS R

Идеалната комбинация от работа и страхотен дизайн

Related connect upload

EOS R

Свързвайте, качвайте и споделяйте навсякъде

Canon unrivalled quality sensor

Високоскоростна серия от снимки

За фотожурналисти, фотографи, които снимат пътешествия и сватби, и които желаят да пресъздадат спонтанно или бързо действие, EOS R предлага мълниеносната функция за серия от снимки с честота 8 fps. Фотоапаратът се ползва от опита на Canon във високоскоростните технологии за разчитане на информация и своя процесор DIGIC 8 за постигане на баланс между високия брой на пикселите и динамиката на снимането. EOS R включва голям буфер и високи скорости на запис върху USH-II SD карта, така че да не се налага някога да изчаквате фотоапаратът да наваксва.

Fast continuous shooting

Създайте кинематографски епоси

Филмовите режисьори, които създават кинематографски епоси, ще си служат с удоволствие с най-съвременния видеопродукт на Canon извън серията Cinema EOS. EOS R предлага UHD 4K видео с 10-битов изход през HDMI, което предоставя изключително детайлни кадри без компресия. Може също така да използвате функцията Canon Log за разширен динамичен диапазон, която позволява максимална гъвкавост на редактиране при градацията в постпродукцията.

Може да се заинтересувате също и от