hero

EOS R

Задаване на нови стандарти в творчеството с EOS R

Иновативен и изпълнен с модерни функции, Canon EOS R предлага изключително бързата скорост на AF от 0,05 секунди1. Независимо дали снимате портрети, пейзажи, улицата, пътешествия, сватби или видеоклипове, усъвършенстваната технология на EOS R ви позволява да преминете границите на историите си и да създадете образи, невъзможни преди.

Високоскоростна комуникация

Инженерите на Canon промениха дизайна на гнездото за EF обективи специално за системата EOS R с уникален 12-щифтов конектор. Тази иновация съществено подобрява комуникацията между обектива на фотоапарата и корпуса му, което я прави по-бърза с EOS R, отколкото някога е било възможно.

Гнездото за обективите RF е изключително широко, с малка дълбочина от гнездото до сензора. Дизайнът позволява обективите да са разположени по-близо до сензора, което дава възможност да се създава по-бърза, по-ярка, по-висококачествена оптика, с ненадмината производителност.

High speed communication

Бързо, кристално чисто фокусиране

EOS R предлага пълнокадров 30,3-мегапикселов Dual Pixel CMOS AF сензор, който фокусира без компромиси благодарение на усъвършенстваната система за разпознаване, която позволява на потребителя да избира между 5655 позиции за AF2. Тя използва огромната част от пикселите на сензора (80% от хоризонталните и 100% от вертикалните пиксели), което води до супербързо автоматично фокусиране на снимки, както и плавно проследяване на фокуса, когато правите видеоклип.

Fast pin sharp focusing

Един наистина безшумен фотоапарат

В ситуации, в които искате да снимате с пълна дискретност, звукът на затвора на фотоапарата може да притесни вашия обект и да развали чудесната възможност. Това се отнася както за неофициална снимка от сватба, така и за снимане на дивата природа от близко разстояние.

EOS R е първият фотоапарат на Canon, който предлага напълно безшумен режим на заснемане, така че да можете да правите снимки, без изобщо да безпокоите обекта. Използвано в съчетание с подвижния екран, безшумното снимане прави възможна абсолютно естествената фотография.

Великолепни изображения директно от вашия фотоапарат

Много от впечатляващите функции на EOS R са възможни благодарение на мощния процесор DIGIC 8. Основните му предимства включват по-добра комуникация между фотоапарата и обектива, което води до по-бърз AF и най-добрите някога изображения направо от вашия фотоапарат.

Неговата ултрабърза скорост на обработка и включване означават, че подобрената цифрова оптимизация на обектива на EOS R функционира винаги, без да се засяга производителността на фотоапарата. Това гарантира оптимално качество и изображения без аберация.

Може да харесате още
See capture more

EOS R

Вижте и снимайте повече със сензор, създаден за прецизност

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Насладете се на света на EOS с различни специални принадлежности

Canon related article perfect blend

EOS R

Идеалната комбинация от работа и страхотен дизайн

Direct from camera
Direct from camera

Видеозаснемане на професионално ниво

EOS R предлага същото високо ниво на 4K видеофункции като тези в EOS 5D Mark IV, плюс усъвършенствани актуализации, като например редуциране на шума с цел подобряване на високите характеристики на ISO.

Комбинацията на CMOS сензор на EOS R с процесора DIGIC 8 означава, че може да снимате многодетайлен 4K видеоклип с наситени цветове с 10-битов изход през HDMI. Този видеоизход на професионално ниво ви дава максимални възможности за редактиране, както и 4K заснемане с последователни кадри и заснемане на 4K филмови кадри. EOS R разполага както с гнездо за слушалки, така и с вход за микрофон mini mic.

1 От 13 февруари 2019 г., сред цифровите безогледални фотоапарати със сменяеми обективи, включващи 35-милиметров пълнокадров еквивалентов сензор за изображения, с AF със засичане на контраста и AF за откриване на фаза във фокусната равнина. Изчислено от резултатите на измерената скорост на AF, базирано на насоките на CIPA (различава се в зависимост от условията при снимане и използвания обектив). Измерването е извършено чрез използване на вътрешни методи. Условия на измерване: EV12 (температура на околната среда/ISO 100), ръчен режим, с използване на RF 24-105mm F4L IS USM (при фокусно разстояние от 24 mm) със следните настройки: задействане на затвора с помощта на бутона на затвора, 1-точков AF (централен AF), AF при единичен кадър

2 На малка площ 1 pt при режим AF

Може да се заинтересувате също и от