EOS M100
Blank-Rect Image

Canon EOS M100

Малък, стилен и опростен безогледален фотоапарат със свързаност и невероятно качество на изображението – идеалната крачка напред за снимащите със смартфон.

Вижте новия модел

Tell your own story

Разкажете своята собствена история, където и да отидете.

Гледайте видео

Безпроблемно качество. Невероятни резултати.

Разкажете историята си чрез красиви изображения и Full HD видео с качество на кинофилм. Привлекателен, компактен и креативен – безогледалният EOS M100 ви позволява да заснемате и споделяте момента с лекота със сензорно управление като на смартфон и лесна свързаност чрез Bluetooth и Wi-Fi.

Вижте пълните спецификации

EOS M100

Качество без усилия

Впечатлявайте мигновено с перфектно фокусирани снимки и Full HD видео с качество на кинофилм през деня или нощта благодарение на 24,2 MP CMOS сензор, Dual Pixel CMOS AF, до ISO 25600 и автоматични режими.

Compact spontaneity

Компактна спонтанност

Модерен и компактен – EOS M100 ви дава силата на DSLR фотоапарат в компактен размер. Заснемайте фантастични изображения с процесор DIGIC 7 и улавяйте динамичните действия с 6,1 fps.

Лесна свързаност

Свързвайте се лесно със смарт устройства чрез Bluetooth®*, Wi-Fi и приложението Canon Camera Connect. Възползвайте се от работа като със смартфон с подвижен сензорен дисплей, който е идеален за селфита.

Painless connectivity

Уникален дизайн

Придайте уникален външен вид на вашия фотоапарат – можете да избирате от множество стилове. Избирайте измежду 3 емблематични цвята на корпуса и след това добавете калъф за предната част EH31-FJ с цвят и дизайн по избор.

Unique by design

Приложение Canon Photo Companion

Най-добрият партньор на всеки разказвач на истории чрез снимки – приложението Photo Companion ви дава достъп до персонализирани и експертни познания и съдържание, когато най-много имате нужда от тях – за да можете наистина да вдъхнете живот на историите си.

Открийте още

Canon Photo Companion app
EOS M100

Какво включва комплектът

Фотоапарат EOS M100

Капачка на тялото R-F-4

Ремък EM-300DB

Зарядно устройство за батерии LC-E12E

Батерия LP-E12

Захранващ кабел

Препоръчителни обективи

* За да използвате обективи EF 50mm f/1.8 STM, EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM, EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM за EOS M100, ще ви бъде нужен също така адаптер EF-EOS M.

Съвместими аксесоари

Спецификации

24.2 CMOS sensor

24,2 CMOS сензор

24,2-мегапикселов CMOS сензор с размер APS-C

DIGIC 7

DIGIC 7

Мощен DIGIC процесор

Dual PIxel AF

Технология Dual Pixel CMOS AF

Бърз автофокус за снимки, гладки преходи за видео

EOS M10

6,1 fps

Серия от снимки с честота 6,1 fps

Full HD 60P

Full HD 60p

По-гладко и по реалистично видео

8.0cm touch LCD

7,5 cm сензорен LCD

Подвижен сензорен дисплей с висока резолюция

Wi-Fi

Wi-Fi/NFC

Безжично свързване, споделяне или архивиране

Bluetooth

Bluetooth

Винаги активирана връзка

Вижте пълните спецификации

EOS M100
Tell every story

Разкажете всяка история

Разкажете историята си чрез богата гама от сменяеми обективи. Дайте воля на своята креативност с компактен EF-M обектив или с изключителната гъвкавост на който и да било EF/EF-S обектив чрез адаптер.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДНЕС

Галерия

Свързани продукти

*Оборудван с технологията Bluetooth® с ниска консумация на енергия. Знакът и логото на Bluetooth® са регистрирани запазени марки на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Inc. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им притежатели.