Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Заснемайте драматични пейзажи с този 11-22 mm ултраширокоъгълен вариообектив с EF-M система за монтиране. Компактен, лек и лесен за носене с компактни системни фотоапарати EOS, той осигурява изключително качество на снимките и видеото.

Ползи

  • 11-22 mm ултраширокоъгълен вариообектив с EF-M система за монтиране
  • Компактна, прибираща се конструкция на обектива
  • Плавно и тихо STM фокусиране за видео
  • Динамичен стабилизатор на образа за стабилно видео
  • Стабилизатор на образа (3 стъпки по-ниска скорост на затвора)
  • Високо качество на изображенията
  • 0,15 m минимално разстояние на фокусиране
  • Пръстен за ръчно фокусиране

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Заснемайте драматични пейзажи


Чрез този 11-22 mm ултраширокоъгълен вариообектив за компактни системни фотоапарати EOS в кадъра попада повече от сцената, за да можете да уловите повече от обекта си във всяка снимка и да запечатате драматични пейзажи, както и богати интериорни и архитектурни сцени.

Лесен за носене заедно с вашия компактен системен фотоапарат EOS


Лесен за носене навсякъде, обективът предлага компактна и лека конструкция и се прибира, когато не се използва.

Плавно и тихо STM фокусиране за видео


Записът на висококачествено видео, което винаги е на фокус, е лесен с режима "Movie Servo AF". Този обектив използва STM технология със стъпков мотор за тихо непрекъснато фокусиране при запис на видео, за да не се смущава звукът в записваното видео. STM също така осигурява гладко фокусиране за висококачествено видео.

Динамичен стабилизатор на образа за стабилно видео


Заклащането на фотоапарата се намалява значително, когато снимате видео без статив или ходите, за да проследите действието. Динамичният стабилизатор на образа може да коригира по-широк диапазон от движения и стабилизира видеото, записано по време на ходене.

Резки изображения със стабилизатор на образа (3 стъпки по-ниска скорост на затвора)


EF-M 11-22 mm f/4-5,6 IS STM осигурява резки снимки дори когато снимате без статив при ниска осветеност. Обективът включва оптичен стабилизатор на образа (3 стъпки по-ниска скорост на затвора), който намалява ефекта от заклащането на фотоапарата, като ви позволява да заснемате изключителни снимки при ниска осветеност и осигурява намалено размазване на изображението при всякакви условия.

Чудесно качество на изображенията


Ясните, висококонтрастни изображения са гарантирани дори при ниска осветеност благодарение на два асферични елемента и един UD елемент на обектива. Обективите използват също Super Spectra покрития, които гарантират точен цветови баланс и висок контраст и потискат отблясъците за постигане на прекрасни снимки при всякакви светлинни условия.

0,15 m минимално разстояние за фокусиране


С разстояние за фокусиране от 0,15 m можете да се приближите до обектите си – идеално както за снимки в близък план, така и за пейзажи. Задайте режим на фокусиране AF+MF и се насладете на възможността за ръчно фокусиране по всяко време, без да отменяте режима за автоматичен фокус.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.