Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Компактен вариообектив за фотоапарати EOS-M, който ви доближава до действието. Стабилизаторът на образа намалява размазването, причинено от заклащането на фотоапарата Технологията STM осигурява гладко и тихо фокусиране при запис на видео.

Ползи

  • Приближете се до действието със своя фотоапарат EOS-M
  • Стабилизаторът на образа запазва изображенията резки
  • Достатъчно компактен, за да го носите навсякъде
  • Гладко и почти безшумно STM фокусиране
  • Задавайте настройки бързо с пръстена за ръчно фокусиране
  • Заснемайте изображения с невероятно качество – с ясни детайли и богати цветове

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Компактен вариообектив, който ви приближава до обекта


EF-M 55-200 mm f/4.5-6.3 IS STM, който ви приближава до действието, е създаден специално за фотоапарати EOS-M. Той идеално допълва обектива Canon EF-M 18-55 mm f/3.5-5.6 IS STM, позволявайки ви да се приближите до отдалечени обекти – перфектен е за заснемане на дива природа, спорт и пътувания.

Оптичен стабилизатор на образа


За да ви помогне да снимате без размазване, EF-M 55-200 mm f/4.5-6.3 IS STM предлага стабилизатор на образа, който предотвратява размазването на изображението, причинено от заклащането на фотоапарата при снимане. Могат да се използват скорости на затвора с до 3,5 стъпки по-ниски от нормалната, позволяващи снимане без статив в условия на ниска осветеност.

STM технология за фокусиране


Технологията със стъпков мотор (STM) осигурява бързо и точно фокусиране при снимане, както и плавно, почти безшумно фокусиране при запис на видео. Тъй като STM задвижването е толкова плавно и тихо, във видеозаписите липсва нежелания шум при фокусиране и разсейващи смени във фокуса.

Изображения с невероятно качество, с които ще се гордеете


Усъвършенстваните оптични материали осигуряват снимки с ясни детайли, динамичен контраст и богати цветове. Акцентирайте върху обекта, като го откроите на равномерно разфокусирания фон.

Създаден, за да улесни заснемането на изключителни изображения


Пръстенът за ръчно фокусиране позволява задаването на точни настройки за фокусиране бързо, лесно и по всяко време. Минималното разстояние за фокусиране от 1 метър е идеално за въздействащи портрети и детайлни снимки в близък план.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM, неговите функции и какво може да прави.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Телеобективи

Оборудвани с увеличени фокусни разстояния, позволяващи ви да се приближите до обекта си, без да се налага да пречите на сцената.