Canon EF 600mm f-4L IS II USM

EF 600mm f-4L IS II USM

EF 600mm f/4L IS II USM е супертелеобектив с голямо приближение, вграден стабилизатор на образа и максимален отвор на диафрагмата f/4. Този обектив е перфектен за снимане сред дивата природа, на спортни събития и на открито.

Ползи

  • Високопроизводителен 600mm обектив
  • Флуоритно покритие и UD елементи
  • Максимален отвор на диафрагмата f/4
  • USM мотор с пръстен за бърз автофокус
  • Стабилизатор на образа с използване на 4 стъпки по-ниска скорост на затвора
  • Защитно флуорно покритие на предните и задните елементи
  • 4,5m мин. фокус
  • 9 елемента на диафрагмата
  • Постоянен фокус за видео
  • Устойчив на прах и вода

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 600mm f-4L IS II USM

Компактен и лек супертелеобектив


EF 600mm f/4L IS II USM е с лека конструкция от магнезиева сплав и титан, която намалява теглото, без да нарушава здравината и качеството на конструкцията.

Усъвършенствана оптика


Оптичната конструкция на обектива съдържа флуоритно покритие и UD елементи, които елиминират аберациите и изкривяванията в изображението. Максималният отвор на диафрагмата f/4 позволява използване на Удължител EF 2,0x III на Canon, без това да пречи на автоматичното фокусиране при фотоапарати от серията EOS-1.

Бърз и тих автофокус


Ултразвуковият мотор USM с пръстен използва вибрации с ултразвукова честота, за да осигури изключително бърз и почти безшумен автоматичен фокус. Високоскоростният процесор и оптимизираните AF алгоритми правят автоматичното фокусиране още по-бързо. Достъпно е ръчно електронно фокусиране по всяко време, без превключване на режимите за фокусиране.

Стабилизатор на образа


Вграденият стабилизатор на образа (IS) позволява снимане без статив с до четири стъпки по-ниска скорост на затвора без размазване на изображението. Достъпни са няколко IS режима, които подобряват качеството на изображението при панорамни снимки.

IS режим 3


Идеален за всички типове снимки на динамични сцени, особено за ситуации, изискващи панорамно снимане, новият IS режим 3 активира стабилизатора на образа само по време на експонирането.

Подобрено качество на изображението благодарение на SWC покритието


Създадено специално за цифрова фотография, патентованото покритие на елементите на обектива от Canon редуцира до минимум отблясъците и отразяването на светлина от вътрешните компоненти на обектива. Отстранявайки причината, покритието елиминира нежеланите ефекти и помага за заснемане на по-чисти и ясни изображения.

Постоянно фокусиране


Двускоростният режим "Power Focus" на обектива EF 600mm f/4L IS II USM позволява настройване на фокуса с равномерна постоянна скорост – идеален режим за запис на видео.

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто в прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота при работа и устойчивост на прах и влага.

Аксесоари


EF 600mm f/4L IS II USM е оборудван със Сенник за обектив (ET-160 WII), Капачка на обектива (E-185B) и Калъф за обектив 600B.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 600mm f-4L IS II USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.