Canon EF 500mm f/4L IS II USM

EF 500mm f/4L IS II USM

EF 500mm f/4L IS II USM е супертелеобектив с голямо увеличение и вграден Стабилизатор на образа. Перфектното решение за снимки сред дивата природа, на спортни събития или на открито.

Ползи

  • Високопроизводителен 500mm обектив
  • Флуоритно покритие и UD елементи
  • Максимален отвор на диафрагмата f/4
  • USM мотор с пръстен за бърз автофокус
  • Стабилизатор на образа с използване на 4 стъпки по-ниска скорост на затвора
  • Защитно флуорно покритие на предните и задните елементи
  • 3,7m мин. фокус
  • 9 елемента на диафрагмата
  • Постоянен фокус за видео
  • Устойчивост на прах и вода

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon EF 500mm f/4L IS II USM

Компактен и лек супертелеобектив


EF 500mm f/4L IS II USM е с лека конструкция от магнезиева сплав и титан, която намалява теглото, без да нарушава здравината и качеството на конструкцията.

Усъвършенствана оптика


Усъвършенстваната сложна оптика включва флуоритно покритие и UD елементи на обектива, за да елиминира аберациите и изкривяването в изображението. Максималният отвор на диафрагмата f/4 позволява използване на Удължител Canon EF 2,0x III, без това да пречи на автоматичното фокусиране на фотоапарати от серията EOS-1.

Бърз и тих автофокус


Ултразвуковият мотор USM с пръстен използва вибрации с ултразвукова честота, за да гарантира изключително бърз и почти безшумен автоматичен фокус. Високоскоростният процесор и оптимизираните AF алгоритми правят автоматичното фокусиране още по-бързо. Достъпен е ръчен фокус по всяко време без превключване на режима за фокусиране.

Стабилизатор на образа


Вграденият Стабилизатор на образа позволява снимане без статив със скорости на затвора до четири стъпки по-ниски от стандартните без размазване. Няколко IS режима подобряват качеството на изображението при панорамно снимане.

IS режим 3


Идеален за заснемане на всички типове динамични сцени, особено за такива, изискващи панорамни снимки, новият IS режим 3 активира стабилизатора на образа само по време на експониране.

Подобрено качество на изображението с SWC покритие


Проектирано специално за цифровата фотография, патентованото покритие на елементите на обектива от Canon помага за редуциране на отблясъците и отразяването на светлина от вътрешните компоненти на обектива. Отстранявайки причината, покритието елиминира нежеланите ефекти и помага за създаването на чисти и ясни изображения.

Постоянно фокусиране


Двускоростният режим "Power Focus" на EF 500mm f/4L IS II USM позволява настройване на фокуса с равномерна и постоянна скорост – перфектен режим за запис на видео.

Качество на серията L


Серията професионални обективи L на Canon предлага най-доброто от прецизната ЕF оптика. Обективите от серията L комбинират отлична производителност, превъзходна лекота на работа и устойчивост на прах и влага.

Аксесоари


EF 500mm f/4L IS II USM е снабден със Сенник за обектив (ET-138 WII), Капачка за обектив (E-163B) и Калъф за обектив 500B.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon EF 500mm f/4L IS II USM, неговите функции и какво може да прави.

Галерия с примерни изборажения

Преглед на галерия

Related Products

Широкоъгълни обективи

Постигнете по-широко зрително поле и поберете повече в кадъра с нашата гама от широкоъгълни обективи.