МИГНОВЕНИ РАЗПЕЧАТКИ

Миниатюрният принтер фотоапарат, който прави бързи снимки: изразете себе си с Canon Zoemini S2

Модният блогър Izzy Manuel използва Canon Zoemini S2, за да подобри своя ретро стил с мигновени разпечатки.
Canon Camera
Кога за последен път разгледахте изображенията на смартфона си? Вероятно е имало някои изненади – неочаквани срещи, които сте забравили, които изведнъж се връщат в спомените ви. „Имам около 24 000 снимки в телефона си“, казва Izzy Manuel, лайфстайл блогър на устойчива мода, който обича винтидж дрехите. „Половината от тях са селфита. Но другата половина са спомени, които много ме радват – коледни вечери или случайни вечери с моите приятели от университета. Не става дума само за големите събития, но и за малките неща, които правят живота специален, нещо, което всички ние осъзнахме по време на пандемията от коронавирус“, добавя тя.

Днес, когато носим смартфони и преносими фотоапарати с нас, където и да отидем, правим повече изображения, отколкото някога. Всяка година се правят милиарди снимки, но много от тях си стоят на SD картите или в галериите със снимки в телефоните, събиращи цифров прах.
Жена, която лежи на легло, смее се и гледа в смартфона си.

Винтидж модният блогър Izzy Manuel използва Canon Zoemini S2 и Canon Zoemini, за да изрази своя стил, добавяйки рамки и филтри за персонализирани разпечатки.

Жена, седнала на син шкаф, нейният Canon Zoemini S2 е балансиран на купчина книги на преден план.

„Можете да свържете Canon Zoemini S2 към смартфона ви, да го поставите върху купчина книги например, да настроите таймера и след това да видите какво снимате през телефона си“, казва Izzy.

Отхвърлете всякакви дебати по отношение на телефона или фотоапарата – и двете устройства могат да работят в тандем. Не се нуждаете от специално устройство, за да използвате Canon Zoemini S2 и приложението Canon Mini Print и можете да изтегляте изображения директно в приложението чрез вашия смартфон. Можете дори да изтеглите изображения от цифров фотоапарат, като Canon PowerShot G7 X Mark III, на вашия смартфон и да отпечатате чрез приложението по този начин. Можете също така да получите достъп до снимки, запазени във Facebook, Instagram, Google Photo, Dropbox или iCloud, преди да ги разпечатате в движение.

С помощта на преносимите принтери на Canon Izzy ни показва, че можете да се развихрите, да вдъхнете нов живот на старите изображения и да направите нови, които ще искате да гледате отново и отново като разпечатки, които да запазите и цените.

1. Персонализирайте разпечатките си

Жена със смартфон, която добавя икони и филтри към изображение в приложението Canon Mini Print.

С помощта на Bluetooth® можете да свържете приложението Canon Mini Print към профилите ви в социалните мрежи, за да извлечете снимките си и да ги преобразите, като използвате филтри, рамки и стикери в приложението.

Жена, която гледа различните икони и стикери на приложението Canon Mini Print.

Освен икони и емотикони можете да добавяте и текст към разпечатките ви от Canon Zoemini S2 и Canon Zoemini.

Izzy е от поколение, което е израснало с цифрови технологии, но също така оценява разпечатките и автентичния вид на аналога. Визуално това ретро усещане се съчетава с нейната любов към винтидж и устойчивата мода, а Canon Zoemini S2 е перфектният инструмент за постигане на тази комбинация от модерно и ретро.

Предлагащ се в различни цветове, Canon Zoemini S2 е малък и интуитивен за използване, с три режима – на открито, портрет и селфи – и прави снимки, които имат ярък, „олд скул“ стил, с възможност за добавяне на полета. „Има огледало отпред и ринг лампа, което е чудесно за снимане на селфита“, казва Izzy.

С Canon Zoemini S2 можете също да проверите изгледа на живо на снимката си, за да сте сигурни, че вие и вашите приятели сте в пълен фокус, преди да разпечатате.

Рамки, стикери, разнообразни форми и оформления – приложението Canon Mini Print ви предлага много начини за персонализиране на вашите изображения.

„Аз не съм много наясно с технологиите, но намерих приложението наистина лесно за използване“, казва Izzy. „Филтрите дават наистина хубави ефекти и много ми хареса да добавям емоджи стикери със сърце и усмихнато лице към селфитата, които съм заснела с приятели, за да отразя по забавен начин това, което се случва на снимката. Те са толкова сладки – напомнят ми за японската идея за kawaii.“

2. Използвайте щампи за планиране на тоалет

Жена, облечена в пуловер в ярки цветове, която изважда яке от гардероба си.

Като моден блогър Izzy има цял гардероб, пълен с различни цветни тоалети, които използва за снимките си, които с удоволствие снима с Canon Zoemini S2.

Жена, която се снима в огледалото с Canon Zoemini S2.

Правенето на разпечатки на различни тоалети беше чудесен начин Izzy да създаде различни комбинации от дрехи и да покаже своя стил.

В работата на Izzy като моден блогър преносимите принтери на Canon се оказват страхотни инструменти за планиране. „Ако имам голяма фотосесия, на която ще сменям няколко тоалета, преди това бих могла да направя снимки на себе си във всички тоалети и да ги разпечатам, така че да имам снимка на всички тоалети, които ще нося“, казва тя. Canon Zoemini S2 разполага със самоснимачка, която прави този процес наистина лесен за изпълнение и, с този елегантен, тънък външен вид, добавя Izzy, той е моден аксесоар сам по себе си. „Металическият ефект и цветовете са толкова хубави. Ако правя снимки, бих го носила в ръката си като реквизит!”

Каквато и да е страстта ви, принтерът фотоапарат Canon Zoemini S2 й вдъхва живот. „Можете да заснемете градината си или любимото си място сред природата през годината, за да покажете как се променя през различните сезони“, казва Izzy.

3. Покажете снимките си по творчески начин

Жена, която показва различни разпечатки върху рамка за снимки от тел.

Лесно за споделяне като снимките в социалните мрежи, можете да дадете на приятели разпечатките си от Canon Zoemini S2 за спомен на вашето приятелство, който да запазят.

Човек, който държи изображение, докато се разпечатва от принтер Canon Zoemini.

Белите полета, които можете да добавите към Canon Zoemini S2, придават на снимките носталгично, аналогово усещане в съответствие с ретро атмосферата на Izzy. Можете да добавяте полета в приложението Canon Mini Print, когато използвате Canon Zoemini, а също така можете да направите това във фотоапарата с Canon Zoemini S2, като използвате бутона за връщане назад.

„Когато бях студентка, имах цяла стена, покрита само в колажи от снимки на моите приятели“, спомня си Izzy. Принтерът Canon Zoemini и Canon Zoemini S2 правят това супер лесно, превръщайки вашите цифрови снимки в издръжливи разпечатки 2x3"с лепкава основа за минути. Всяка снимка е отпечатана с технологията ZINK™, което я прави устойчива на петна, разкъсване и вода. Можете също така да използвате инструмента за колаж, за да създадете лепящи постери, съставени от четири или девет различни изображения. С преносимите принтери на Canon можете да сте спонтанни, да правите снимки и да разпечатвате мигновено.

Тази възможност, добавена към преносимостта им, ги прави чудесно допълнение към партита или сватби, все едно разполагате със собствена фотокабина. „Можете да създадете хронология на събитието в реално време или да споделите история за това как е изминала годината ви, като направите по два кадъра на месец“, казва Izzy. Веднъж отпечатани, можете да подредите изображенията си като произведения на изкуството или истории в скрапбук албуми, по стените или навсякъде другаде, от вратите на хладилника до картичките за рожден ден.
Човек, който прибира синия Canon Zoemini S2 в чанта.

Приблизително със същия размер като на смартфон, принтерът фотоапарат Canon Zoemini S2 е лесен за прибиране в чантата или джоба ви и можете да го носите с вас, където и да отидете, за да правите спонтанни снимки.

Човек, който си прави селфи с Canon Zoemini S II, използвайки огледало и ринг лампа.

Огледалото и ринг лампата отпред на Canon Zoemini S2 го правят идеален за заснемане на перфектни селфита.

Възможността да записвате текст върху изображенията и да ги разпечатвате в движение има други предимства, както обяснява Izzy. „Би било полезно също така да си водя визуални бележки, когато съм навън. Бих го използвала по подобен начин като Pinterest, но без да се налага постоянно да гледам в екрана. Ако минавам покрай нещо, което ме вдъхновява, бих могъл да направя снимка, да запазя разпечатката в джоба си и след това да се позова на нея, когато съм навън, пазарувайки винтидж дрехи, за да мога да пресъздам същата визия по по-достъпен, устойчив начин.

„Никога не се срамувайте да правите снимки. Ако има едно нещо, което сме научили през последната година и половина, то е, че трябва да се възползваме от всяка възможност.“ Въоръжени с фотоапарат „всичко в едно“ и принтер като Canon Zoemini S2 или с комбинация „принтер фотоапарат“, като например вашия смартфон или камера за видео блогове, и принтера Canon Zoemini, можете да превърнете тези ежедневни моменти в магически трайни спомени. Единственото ограничение е вашето собствено въображение.

Разберете как да споделите творчеството си и разкажете историята си.Автор на текста Рейчъл Сегал Хамилтън

Свързани продукти

Свързани статии