ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

Покажете стила си: как да визуализирате тоалетите за почивката си

Онлайн стилистката Bo Brown е известна със своите впечатляващи тоалети, но събирането на багаж за градска почивка все пак може да бъде предизвикателство. Ето как Canon Zoemini 2 ѝ помогна да се организира.
Ръка, която държи три изображения на жена, облечена в различни тоалети, отпечатани на принтер Canon Zoemini 2.

Може би си мислите, че колкото по-кратка е почивката, толкова по-лесно е да съберете багажа, но това не винаги е така. Градската почивка през уикенда може да бъде толкова голямо предизвикателство, колкото и две седмици път – още повече, ако сте само с ръчен багаж. С ограничено време и място за багаж трябва да сте сигурни, че сте направили правилния моден избор, за да се чувствате добре облечени, както ви се иска по време на пътуването си. Защото, когато се чувствате страхотно, можете напълно да се потопите в преживяването от опознаването на ново място.

„Стилът ви е отражение на мисленето ви“, казва Bo Brown, моден инфлуенсър. „Обичам да си прекарвам добре и да се обличам за незабравими моменти.“ Ежедневните видеоклипове на Bo са силно очаквани от нейната общност от последователи, а нейните канали в социалните мрежи са богат източник на добри идеи за стил, предлагайки трикове и съвети – от създаването на перфектния офис стил до изрязването на сако и справянето с прекалено широки дънки.

Bo обича да пътува и наскоро прекара уикенд в Барселона – „оживен град, който има какво да предложи“. Колкото повече неща искате да направите, толкова по-трудно може да бъде да оптимизирате събирането на багажа, но всичко опира до внимателно обмисляне. Принтерът за моментални снимки Canon Zoemini 2 позволи на Bo да създаде визуални помощни средства, за да може да оптимизира избора си на облекло. Тук тя ни разказва за процеса.

Проучете

Жена с дълга тъмна коса се обляга на велосипед на живописна градска улица.

Изборът на тоалети е свързан както с практичност, така и със стил. „Избрах удобно облекло“, казва Bo. © Noah Altink

Жена с дълга тъмна коса, със слънчеви очила, розов топ и дънки върви по градска улица.

Пътуването с малко багаж не винаги е възможно. „Понякога вземам допълнително дрехи, в случай че се изцапам или си променя решението по-късно какво да облека“, казва Bo. © Noah Altink

Не посягайте просто към любимата си рокля, но помислете – наистина помислете – какво ще правите по време на почивката. „Преди да опаковам багажа си, гледам нещата, които ще правя, и избирам тоалети за през деня и за вечерта“, казва Bo. Може да не сте планирали всеки момент от уикенда си, но местоположението ще ви даде известна представа какво ще правите. Ще се разхождате ли из музеи? Ще се мотаете по кафенета? Ще разглеждате града през нощта? Bo обича да гледа видеоклипове в TikTok, за да разбере какво се случва и „незабавно да визуализира какво може да предложи дадена дейност“, казва тя.

Направете селекции

В социалните си канали Bo има архив на предишните ѝ модни избори, така че това е нейното любимо място, когато обмисля какво да облече. „Всеки път, когато избера добър тоалет, го снимам като вдъхновение за моята общност“, казва тя. Дори и да нямате записани тоалетите си, помислете си за това, което преди е изглеждало добре, и вижте модните инфлуенсъри, на които се възхищавате. Bo също така препоръчва Pinterest като чудесен източник на вдъхновение и предлага използването на Canon Zoemini 2 за създаване на табло за вдъхновение за тоалети, които да носите по време на ваканцията си.

Помислете какво изглежда добре и ви кара да се чувствате добре. „Когато съчетая дрехите добре, се чувствам щастлива“, казва Bo. След като ѝ хрумне идея за тоалет, Bo поставя всички тоалети, които обмисля, на леглото – на едната страна тези за през деня, на другата страна тези за вечерта. „По този начин имам ясен изглед на всичко. След това класифицирам тоалетите, така че да знам точно кой тоалет за кой повод е подходящ.“

Направете снимка, отпечатайте и направете промени

Жена, седнала на маса на открито, държи принтер Canon Zoemini 2 и току-що отпечатана снимка.

Изборът на най-подходящото облекло за всеки повод може да отнеме известно време и когато сте заети като Bo, времето е най-голямото предизвикателство. Елегантният Canon Zoemini 2 прави процеса на избор по-бърз и по-забавен. © Noah Altink

След като засне няколко от вариантите за тоалети и аксесоари, Bo ги отпечата с Canon Zoemini 2, за да може да прегледа избора си и да разменя и съчетава отделните части на тоалетите. „Гледам кои дрехи ще се съчетават с множество тоалети“, казва тя. „Например нося бодита през деня и вечерта. Черните панталони също са много универсални, тъй като могат да се носят при почти всеки повод.“ Възможността да печата директно от своя смартфон е предимство за Bo. „С приложението Canon Mini Print мога лесно да добавям текст или да увеличавам мащаба на снимките“, въодушевява се тя. Това означава, че тя може да коментира изображенията, отбелязвайки мисли за това, което може да се съчетае добре. Освен това удобното за потребителя приложение позволява на Bo да внедри собствения си стил в разпечатките, което ги прави отличителни.

Финализирайте избора си

Три модела Canon Zoemini 2 сред отпечатани снимки, слънчеви очила, ленти за коса и бутилка вода върху цветна постелка.

Canon Zoemini 2 се предлага в три цвята – розово злато, морско синьо и перлено бяло – така че можете да изберете своя любим.

Отражение на човек се вижда в огледалото за селфита на син Canon Zoemini S2, който човекът държи в ръката си.

Ако искате да направите крачка напред, за да опростите процеса, Canon Zoemini S2 разполага с 8-мегапикселова камера, която ви позволява да направите снимка и да я отпечатате веднага. Оборудван е и с огледало за селфи, което ви дава повече контрол върху това как ще излезе снимката. Подобно на Zoemini 2, той е компактен и се побира в джоба ви.

За пътуването си в Барселона Bo се спря на три тоалета – за пазаруване, за среща за обяд и за обиколка с велосипед. Тя описва облеклото за деня за пазаруване – широки панталони с изрязан розов пуловер от мохер за небрежен шик. „Розовото си върви много добре със синьо. Тоалетът е завършен с ефектни големи слънчеви очила и шикозна чанта за баланс. Идеален тоалет за пазаруване, тъй като е удобен, но и елегантен.“ Визията за обяд е изцяло черна, но с допълващи се материи. „При изцяло чернен тоалет комбинирам различни материи, за да добавя повече измерения“, обяснява тя. При обиколката с велосипед използвам слоеве – това е от съществено значение за промените в телесната температура, когато карате велосипед, тъй като може да спрете, за да погледнете нещо и да тръгнете отново. „Комбинирането на готини ботуши с широки дънки и овърсайз блейзър, това е тоалет, който е удобен, но и стилен.“

Стилно наследство

Жена, седнала на маса на открито, държи селекция от малки снимки. На масата има принтер Canon Zoemini 2 и розова роза във ваза.

„Наистина ми хареса да използвам Canon Zoemini 2“, казва Bo. „Толкова е хубаво да сложиш разпечатките на табло за вдъхновение, но също така е хубаво да компилираш спомените си.“ © Noah Altink

Жена с дълга тъмна коса и елегантен черен тоалет седи на маса в кафене на открито и държи принтер Canon Zoemini 2.

Canon Zoemini 2 може да отпечата снимките ви за по-малко от минута. „С лекота можете да получите разпечатките за секунди“, казва Bo. „Приложението Canon Mini Print работи гладко и се свързва автоматично с вашия смартфон.“ © Noah Altink

Canon Zoemini 2 е не само чудесен инструмент, който да ви помогне да си съберете багажа, но и идеалният спътник при пътуване. Елегантен, с джобен размер, със заряд в батерията за 20 снимки, той може да ви придружава, където и да отидете по време на пътуването ви. Но самите изображения за планиране на тоалети са чудесни за раздвижване на паметта и ви помагат да визуализирате завършени тоалети, което ще ви помогне да не вземете твърде много горнища и недостатъчно завършени тоалети.

Отнасяйте се към мини разпечатките като към спомени и ги залепете в албум, стилен скрапбук албум или дневник, за да можете да ги използвате, когато планирате бъдещи пътувания – или просто да се насладите на спомените за страхотното време, което сте прекарали.

Автор на текста Рейчъл Сегал Хамилтън

Свързани продукти

Свързани статии

 • Zoemini S2-Get-inspired-Izzy-Manuel-vintage-fashion-ambient

  МИГНОВЕНИ РАЗПЕЧАТКИ

  Моден блог с Canon Zoemini S2

  Блогърката Izzy Manuel използва Canon Zoemini S2, за да подобри своя ретро стил с мигновени разпечатки.

 • ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

  Декорирайте живота си в стил „Табло на мечтите“

  Преобразете пространството си, така че да отговаря на стила ви, с Canon SELPHY Square QX10.

 • Canon Zoemini S2

  ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

  Творчески идеи с гамата Zoemini на Canon

  Дайте воля на творчеството си в движение с фотоапарат за моментални снимки и джобен принтер.

 • Най-добрите спътници за всеки фестивал

  ТВОРЧЕСКИ ПЕЧАТ

  Най-добрите спътници за всеки фестивал

  Съхранете вашите спомени в движение с гамата джобни фотоапарати и принтери Canon Zoemini.