СЪВЕТИ ЗА ПЕЧАТ

Пет причини защо PIXMA TR150 е перфектен за печат в движение

Работите далеч от вкъщи или офиса? Наличието на принтер, който можете да използвате навсякъде, ви дава професионално предимство и може да ви помогне да привлечете повече клиенти.
Двама строителни работници, които отпечатват документи на Canon PIXMA TR150. На масата до тях има оранжева строителна каска.

Важно е да се възползвате от всяка възможност, когато работите в движение. Вместо обещание за имейл, да оставите отпечатана оферта или дори договор за подписване на потенциален клиент е чудесен начин да си осигурите сделка.

А възможността за печат на място може да бъде полезна в различни ситуации. Личните треньори и физиотерапевти могат да оставят списъци с упражнения и диаграми, така че да знаят, че клиентите им ще предприемат правилните движения, когато няма кой да им помогне. А преподавателите могат да държат учениците „в час“ с ясни планове за уроци, списъци с актуални задачи и бележки за проверка.

Компактните и преносими PIXMA TR150 и PIXMA TR150 с батерия са чудесен избор за всеки, който иска да печата, когато е далеч от дома или офиса. Ето пет причини, поради които това може да ви помогне да работите по-ефективно.

1. Страхотна преносимост

Мъж кара колата си с PIXMA TR150 на седалката до него.

Възможността за печат в движение прави Canon PIXMA TR150 идеален за хора, които работят извън дома или офиса.

Мъж със сигнално облекло носи PIXMA TR150 под мишница.

Canon PIXMA TR150 е малък и достатъчно лек, за да го носите със себе си.

PIXMA TR150 е идеален, ако се нуждаете от малък принтер, който ще се побере на вашето вече претъпкано бюро, или ако работите от отдалечени офиси или посещавате клиенти и офиси с налична електрическа мрежа. Можете да го пъхнете в чантата си и да го носите със себе си, да го заключите в чекмедже или да използвате съвместимо заключване против кражба, за да го пазите в безопасност. Ако редовно работите навън или ако автомобилът ви или местното кафене е офисът ви, PIXMA TR150 с батерия предлага лесна за поставяне батерия, която може да отпечатва до 330 страници при пълен заряд1.

След като прикачите батерията към принтера, ще ви отнеме два часа и 20 минути, за да я заредите чрез захранващия адаптер. Батерията може да се зарежда и чрез преносима батерия или гнездо за захранване от автомобил с помощта на предоставения USB-C кабел. Наблюдавайте индикатора за захранване на батерията и никога няма да останете без възможност за печат.

2. Лесна свързаност

A man in a high-vis jacket prints out documents from his smartphone on a Canon PIXMA TR150 printer.
Жена, която работи от вкъщи, отпечатва с Canon PIXMA TR150 от смартфон.

Възможностите за безжичен печат ви позволяват да печатате от албума на камерата на вашия смартфон. Можете дори да използвате функцията Wireless Direct, за да отпечатвате без Wi-Fi.

PIXMA TR150 и PIXMA TR150 с батерия разполагат с безжична свързаност и са съвместими с AirPrint (iOS), Mopria (Android) и Windows Mobile за печат без нужда от специално приложение директно от операционната система на вашето смарт устройство. И двата принтера могат да се управляват от вашия смартфон чрез безплатното приложение Canon PRINT, което ви позволява да отпечатвате документи и снимки, съхранени във вашето устройство или в облачни услуги за съхранение, включително Google Drive, Dropbox, OneDrive и Google Classroom чрез PIXMA Cloud Link. Приложението Canon PRINT също така ви позволява да заснемате документи с помощта на камерата на вашия смартфон. Просто изберете функцията за копиране чрез смартфон, за да правите копия бързо и лесно или да отпечатвате, съхранявате или изпращате заснетите документи по имейл директно от смартфона.

И двата принтера поддържат 2,4 GHz и 5 GHz2 Wi-Fi честотна лента, така че можете да превключвате към по-малко натоварени Wi-Fi мрежи за по-надеждна връзка. Наред с това, ако се намирате някъде навън без рутер или удобен Wi-Fi сигнал, можете да включите функцията Wireless Direct, за да печатате безжично директно от телефона, таблета или лаптопа си. Това означава, че можете свободно да ходите навсякъде, където ви отведе работата, и пак можете да отпечатвате документите, от които се нуждаете, за да свършите работата си и да зарадвате клиентите (или шефа) си.

3. Поддръжка на специална хартия

Мъж, който седи в кафене с лаптоп, отпечатва документи на принтер Canon PIXMA TR150.

Canon PIXMA TR150 може да е малък, но може да побере до 50 листа обикновена хартия и да работи с разнообразни видове хартия.

С капацитет за 50 листа обикновена хартия няма да ви се наложи да зареждате PIXMA TR150 твърде често през работния си ден. Това е чудесна новина, ако трябва да отпечатате купчина въпросници, листове за контролни за цяла класна стая или куп дълги договори.

И двата принтера са съвместими с пликове и специални хартии, включително хартия Canon High Resolution Paper, матова фотохартия, двустранна матова хартия и магнитна фотохартия. Чрез тази универсалност можете да изберете хартията, която отговаря на вашите нужди, и да отпечатате адреси директно върху пликове, така че всички ваши комуникации да изглеждат професионално. Можете дори да отпечатате магнити за хладилник с вашето лого и телефонен номер, които да дадете на клиентите си. Или, ако сте учител, създайте персонализирана златна звезда за най-добре представящите се ученици.

4. Персонализирани шаблони

A Canon PIXMA TR150 printer on a table next to a man with a laptop.
Мъж с лаптоп отпечатва документи на принтер Canon PIXMA TR150.

Ако често отпечатвате едни и същи формуляри, възможно е да съхранявате до пет шаблона в PIXMA TR150 и PIXMA TR150 с батерия.

Налага ли се да отпечатвате едни и същи документи редовно? PIXMA TR150 и PIXMA TR150 с батерия могат да съхраняват до пет шаблона, готови за мигновен печат, спестявайки ви време за намиране на документи във вашия лаптоп, смартфон или таблет. Всички формуляри, договори, въпросници или брошури могат да се съхраняват в принтера чрез драйвера за Windows3, така че да са готови за бърз печат чрез 1,44-инчовия OLED екран на принтера.

5. Красиви и дълготрайни разпечатки

Мъж, седнал зад бюро, държи таблет, показващ празнична брошура. Цветна разпечатка излиза от Canon PIXMA TR150 до него на бюрото.

Отпечатвайте с висока рязкост и превъзходно качество в тъмните зони. Хибридната система от мастила с пигментно черно мастило отпечатва ясен текст, а багрилните мастила осигуряват разпечатки с ярки цветове.

И двата принтера използват хибридна система от мастила, която комбинира черно пигментно мастило с цветен патрон с 4 мастила на багрилна основа. Това означава, че получавате ясен текст за важни документи, докато снимките и диаграмите изглеждат с богати и ярки цветове. С технологията ChromaLife100 на Canon можете да бъдете сигурни, че отпечатаните снимки ще останат за цял живот4.

За да улеснят нещата, принтерите използват два патрона – един с черно пигментно мастило и друг с цветни мастила. И за да сте сигурни, че няма да ви свърши мастилото, когато сте в средата на важна работа на километри от най-близкия магазин, на екрана има леснодостъпна проверка на нивото на мастилото.

Компактни, тихи и лесни за използване PIXMA TR150 и PIXMA TR150 с батерия ще ви позволят да бъдете дискретни и професионалисти през цялото време. Където и да ви отведе бизнесът, вземете TR150 заедно с вас.

Написано от Angela Nicholson

 1. Отпечатано чрез USB връзка без Wi-Fi връзка.
 2. Поддръжката за 5 GHz може да не е достъпна във вашия регион.
 3. Шаблоните трябва да се заредят в принтера чрез драйвера за принтер на Canon само с компютър с Windows.
 4. Въз основа на ускорени тестове на Canon при съхранение в тъмни условия и контролирана температура, влажност и газове, като се симулира съхранение в албум с найлонови джобове. Canon не може да гарантира дълготрайността на разпечатките; резултатите може да се различават в зависимост от отпечатаното изображение, времето за изсъхване на мастилата, условията на съхранение и условията на заобикалящата среда.

Свързани продукти

Свързани статии

 • ОТПЕЧАТВАНЕ

  Най-добрите принтери за дизайнери

  Принтерите са инструменти от съществено значение за дизайнерите – ние ще ви помогнем да изберете правилния модел за вас.

 • ОТПЕЧАТВАНЕ

  Как да използвате безжичен принтер

  Интелигентни начини да се възползвате максимално от вашия принтер.

 • ОТПЕЧАТВАНЕ

  Правилното приложение за печат на Canon за вас

  Бъдете креативни и организирани с приложенията за печат на Canon – има подходящо приложение за всеки проект.

 • ОТПЕЧАТВАНЕ

  Най-добрите принтери за домашни офиси

  Направете работата от вкъщи лесна с принтери Canon PIXMA и MAXIFY.