A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. Canon printer paper and Creative Park templates and designs are arranged on the table.

ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

Пет неща, които трябва да знаете за приложението Creative Park

Приложението Creative Park ще ви осигури часове забавление и вдъхновение независимо от вашата възраст или творчески умения. С голямото разнообразие от проекти за изработка, които се предлагат, включително забавни начини за персонализиране на вашите лични вещи, хартиени фигурки и дори игри, на които да се насладите, винаги ще намерите нещо, което можете да направите в уюта на дома си – самостоятелно или със семейството и приятелите. Приложението Creative Park е лесният начин за достъп и отпечатване на вдъхновяващи идеи директно от вашия мобилен телефон. Предлага се както за iOS, така и за Android, на различни езици. За да започнете, просто изтеглете приложението от App Store или Google Play. Ето пет от най-важните неща, които може да не знаете за приложението Creative Park, и няколко съвета, за да започнете.

1. То е безплатно и лесно за използване

 A personalised card on the paper tray of a Canon printer.
Приложението Creative Park е напълно безплатно за използване – всичко, от което се нуждаете, е Canon ID акаунт и поддържан принтер на Canon .

Приложението Creative Park е напълно безплатно! Просто го изтеглете във вашето смарт устройство. Когато стартирате приложението за първи път, то трябва автоматично да ви отведе до уеб страницата за лесно регистриране на Canon ID или можете също да се регистрирате (или да влезете в системата, ако вече имате Canon ID), като отворите раздела на менюто горе вдясно и докоснете „Потвърждаване/Създаване на Canon ID“.
За да разпечатвате от приложението Creative Park, ще трябва да свържете съвместим мастиленоструен принтер Canon PIXMA – проверете списъка на поддържаните модели принтери*. За да свържете вашия принтер, отворете менюто вдясно и преминете към „Добавяне на принтер“ от „Настройки“.

2. Намирането на вдъхновение е лесно

Свързани статии
A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

Открийте стотици безплатни и забавни проекти за работа с хартия

От куклени спектакли до настолни игри, от учебни помагала до занимателни лабиринти – използвайте макетите за разпечатване на Creative Park, за да занимавате и забавлявате децата си.

A tablet displaying the Creative Park app sits on botanical themed paper, next to custom invitations and colourful bunting.

ОТПЕЧАТВАНЕ И ТВОРЧЕСТВО

Отпечатайте материали за партито си с приложението Creative Park

Претворете плановете си в реалност с декорации и реквизит за парти, които можете да отпечатате у дома с приложението Creative Park.

A smartphone displaying the Creative Park app surrounded by Canon printer paper, Creative Park designs and crafting tools.
Независимо дали искате да изработите декорации за парти, персонализирани поздравителни картички, или да създадете игри за цялото семейство, Creative Park има проект за вас.

Creative Park разполага с всичко – от хартиено изкуство и персонализируеми поздравителни картички до декорации за партита и 3D модели. Без значение от творческата дейност или тематичния шаблон, който искате да намерите – приложението Creative Park е лесно за използване. Главното меню на началната страница е разделено на четири основни раздела – „Най-добри“, „Актуални“, „Категория“ и „Нови“. Сезонните теми, които в момента са модерни, ще бъдат популяризирани в раздела „Актуални“, а най-новите винаги ще се показват в раздела „Нови“. Ако търсите нещо конкретно, тогава раздел „Категория“ групира всички шаблони в подкатегории, които могат да бъдат достъпни с няколко докосвания. Запазете всеки шаблон, който харесвате, като докоснете звездата, за да го добавите към „Предпочитани“.

3. Налична е широка гама от проекти за изработка

A Creative Park template emerging from a Canon printer.
Светът е на една ръка разстояние с голямото разнообразие от проекти за изработка в Creative Park, включително 3D модели и много повече.

Отпечатайте и сглобете фигурки на семейство пингвини в стил оригами, персонализирайте стилен комплект за писмо в стил фламинго или дори отпечатайте щампа на кактус върху хартия за трансфер върху текстил за уникална тениска. Разгледайте приложението Creative Park и ще намерите достатъчно материали, които да ви забавляват с часове. За всякакви занимания с хартия, като например изработване на кукла в стил оригами, препоръчваме да използвате хартия MP-101 на Canon, чифт остри ножици и малко количество лепило за хартия. За деца и родители има раздел „Деца“, който можете да намерите в менюто „Категория“, включващ занимания от отпечатване на таблици за успеха, плакати с цифри и букви до отпечатване и изработване на 3D автомобили, животни и храна. Възможностите са безкрайни с приложението Creative Park и можете да получите вдъхновение независимо от вашата възраст и интереси.

4. Можете да персонализирате почти всичко

A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. A personalised card is on the table.
Изработвайте персонализирани картички и подаръци с лесното добавяне на собствен текст и изображения от вашето смарт устройство.

Едно от предимствата на приложението Creative Park е способността му да персонализира почти всички шаблони и да ги направи уникални за вас. След като отворите избрания от вас шаблон, докоснете раздела „Редактиране“ и той ще започне да се изтегля. След като се изтегли, можете да добавите свой собствен текст или изображения от вашето смарт устройство, като докоснете разделите с +. След това трябва просто да персонализирате шаблона по ваш вкус. Можете също така да увеличавате и намалявате изгледа на шаблона и да използвате инструмента ръчичка за лесно навигиране.

4. Можете да персонализирате почти всичко

A personalised card created with the Creative Park app next to a Canon printer.
Персонализирайте проектите, добавяйте собствен текст и изображения и отпечатвайте направо от смарт устройството си на съвместимия си принтер Canon – всичко това е лесно чрез приложението Creative Park.

Приложението Creative Park е не само интуитивно и лесно за използване, но също така ви позволява да добавяте изображения и декорации директно от вашето смарт устройство. След като вече сте доволни от проекта си, просто докоснете „Печат“ директно в приложението и оставете принтерът PIXMA на Canon да свърши останалото. Ако искате да се върнете към даден шаблон по-късно, просто докоснете „Запази“ и вашият шаблон ще бъде запазен в менюто „Вашите елементи“.

Сега, след като вече знаете как работи приложението Creative Park, наистина няма какво да ви спре! Ентусиазирайте се, развихрете се и веднага започнете да творите с комплект хартия и вашия мастиленоструен принтер Canon. Изтеглете приложението и започнете още днес!

Написано от Claire Gillo

* Ако вашият принтер не се поддържа, проверете уебсайта на Creative Park.

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани продукти

Свързани статии

Разделът „Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Обратно към всички съвети и техники