Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Macro Twin Lite MT-24EX

Поемете контрола върху осветяването на вашите макро снимки със светкавицата MT-24EX Macro Twin Lite. Проектирана за професионалисти, тя осигурява гъвкаво осветяване и мощност.

Ползи

  • E-TTL II измерване на експонацията
  • Водещо число 24
  • Работи като безжична главна светкавица
  • Две секции на светкавицата, които могат да бъдат задействани заедно или поотделно
  • Функция за пилотна светкавица
  • Монтира се към предната част на макрообективи или всяка секция може да бъде позиционирана отделно

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Автоматично измерване експонацията


Съвместима с всички цифрови EOS фотоапарати, MT-24EX Macro Twin Lite предлага напълно автоматичен E-TTL II контрол за прецизни експонации на светкавицата във всички ситуации. Всяка от секциите на светкавицата има водещо число 12, с което се доставя комбинирана мощност на водещо число 24. Това осигурява достатъчна мощност на светкавицата дори при големи увеличения.

Контрол на съотношението на мощностите


Контролирайте двете секции на светкавицата заедно или поотделно за постигане на креативни резултати. Настройте съотношението на мощностите на секциите на светкавицата (в шест степени), за да създадете сложни ефекти на осветяване.
Монтажният пръстен* позволява да въртите светкавицата около предната част на обектива, за да осветите отстрани или отгоре и отдолу. Свалете двете секции на светкавицата от монтажния пръстен и ги позиционирайте отделно за постигане на по-сложно осветяване.

Безжична главна светкавица


Използвайте функцията за безжична главна светкавица, за да задействате отдалечени Speedlite EX светкавици. Управлението на трета група от една или повече Speedlite светкавици ви позволява да осветявате други зони от сцената (например фона) по-ефективно.

Лампи за подпомагане на фокусирането


Работата при големи увеличения може да направи фокусирането трудно. Лампи за подпомагане на фокусирането за всяка секция на светкавицата осветяват обекта за подпомагане на ръчното фокусиране.
Две настройки за пилотна светкавица осигуряват стробоскопично осветяване на сцената чрез бутона за преглед на дълбочината на рязкост. Настройката по подразбиране задейства двете секции на светкавицата с подходяща мощност, за да осигури точна представа за падащите сенки.

Захранване


Захранвана от 4xAA батерии или външна батерия CP-E4, MT-24EX е компактна и преносима. AA батериите осигуряват бързо презареждане, за да можете да продължите да снимате, без да изчаквате между кадрите.

Потребителски функции


Чрез деветте потребителски функции MT-24EX може да се настрои така, че да отговаря на вашите изисквания.

* Обективът EF 180mm f/3,5L Macro USM изисква Macro Lite Adaptor 72C, а обективът EF 100mm f/2,8L Macro IS USM изисква Macro Lite Adaptor 67C

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Macro Twin Lite MT-24EX, неговите функции и какво може да прави.