Canon Speedlite 600EX-RT

Speedlite 600EX-RT

Мощна светкавица, която се използва монтирана към фотоапарата или като външна светкавица. Вградената функционалност за радиочестотно управление осигурява отдалечен контрол на светкавицата на разстояние до 30 m.

Ползи

  • Радиочестотно управление в обхват от 30 m
  • Използване на до 15 светкавици едновременно
  • Вградена функция за подчинена светкавица
  • Отдалечено задействане на фотоапарата
  • Отразена светкавица, настройка на позицията на главата и настройване на ъгъла на разсейване за фокусно разстояние 20 - 200 mm
  • Водещо число 60 (m, ISO 100, при 200 mm)
  • Филтри за корекция на баланса на бялото
  • Бързо и безшумно презареждане

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Speedlite 600EX-RT

Радиочестотно управление с голям обхват


Speedlite 600EX-RT разполага вградена функционалност за радиочестотно управление, която осигурява надеждна работа на външната светкавица на разстояние до 30 m дори на места около ъгли. Достъпни са 15 честотни канала и можете просто да изберете този с най-добро качество на сигнала в зависимост от мястото на снимане.

Осветяване с няколко светкавици


Можете да използвате до 15 светкавици Speedlite 600EX едновременно за постигане на вълнуващи снимки с множество светкавици – идеално решение при заснемане на големи обекти, интериори или портретни снимки. Светкавиците могат да бъдат разпределени в една от три групи (до пет когато използвате радиочестотно управление) с възможност за отделно управление или едновременно управление на всички групи.

E-TTL II мерене


Независимо дали използвате Speedlite 600EX-RT монтирана към фотоапарат или отдалечено, E-TTL II системата за светкавици осигурява винаги прецизна експонация.

Отдалечено задействане на фотоапарата


Позиционирайте своя фотоапарат EOS където пожелаете и го задействайте с помощта на светкавицата Speedlite 600EX-RT от разстояние до 30 m. Просто оборудвайте фотоапарата с предавател Speedlite ST-E3-RT с радиочестотно управление или с втора светкавица Speedlite 600EX-RT, за да се насладите на уникални гледни точки при снимане. До 15 фотоапарата могат да бъдат задействани едновременно за синхронизирано заснемане.

Творчески режими на светкавицата


Синхронизацията на светкавицата с висока скорост на затвора позволява на Speedlite 600EX-RT да работи при всякаква скорост на затвора - идеално решение за заснемане със запълваща светкавица в слънчев ден. Или защо не пробвате синхронизация с втора преграда на затвора или пък стробо светкавица за постигане на интересни светлинни ефекти?

Бързо, мощно действие


С водещо число 60 (ISO 100, м) светкавицата Speedlite 600EX-RT е достатъчно мощна, за да освети големи зони дори когато светлината е отразена в стените и таваните. Четирите батерии AA/LR6 осигуряват безшумно презареждане за едва 0,1 сек.

Функции за отразена светкавица, настройване на позицията на главата и настройка на ъгъла на разсейване


Насочете главата на светкавицата Speedlite 600EX-RT нагоре или настрани, за да постигнете отразяване на светлината в стената или тавана, или по-меко осветяване при портретни снимки. Функцията за настройване на ъгъла на разсейване позволява обхватът на светкавицата да бъде настроен спрямо използвания обектив, увеличавайки до максимум ефективността на светкавицата

Професионални функции; интуитивен дизайн


Speedlite 600EX-RT предлага същото ниво на защита от влага като това на професионалния DSLR фотоапарат EOS-1D X на Canon и голям осветен точково-матричен LCD дисплей, осигуряващ бърза и лесна работа.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Speedlite 600EX-RT, неговите функции и какво може да прави.