Canon Speedlite 270EX II

Speedlite 270EX II

Изследвайте творческата страна на осветяването с Canon Speedlite 270EX II – компактна светкавица, лесна за използване както монтирана към чехълчето за аксесоари, така и като външна светкавица.

Ползи

  • Лек и компактен дизайн
  • Водещо число 27 (m, ISO100)
  • Работа с отразена светкавица
  • Функция за подчинена светкавица с безжичен контрол
  • Отдалечено заснемане с EOS фотоапарат чрез бутона за отдалечено освобождаване на затвора
  • Променлив ъгъл на обхват
  • Бързо и безшумно презареждане

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Speedlite 270EX II

Лек, компактен дизайн


Canon Speedlite 270EX II тежи само 155g (без батерии) и нейният компактен дизайн означава, че тя ще намери място дори и в най-малката чанта.

Мощна производителност


Въпреки компактния си размер, Speedlite 270EX II е мощна светкавица с водещо число 27 (m, ISO100), което позволява богати възможности за снимане със светкавица. E-TTL II измерването със съвместими фотоапарати осигурява прецизна експонация на светкавицата във всякакви ситуации дори при отразена светкавица.

Отразена светкавица


Speedlite 270EX II позволява работа с отразена в тавана светлина от светкавицата за по-меко осветяване, без сенки.

Лесна за използване външна светкавица


Speedlite 270EX II може да бъде задействана отдалечено чрез съвместим фотоапарат или друга Speedlite светкавица и е лесна за използване като външна светкавица и като монтиран аксесоар към чехълчето за аксесоари на фотоапарата, разкривайки множество творчески възможности за осветяване.

Отдалечено заснемане


Експериментирайте с различни позиции на осветяване бързо и лесно, като използвате бутона за отдалечено освобождаване на затвора, за да заснемете от разстояние до 5m, докато регулирате осветяването.

Настройване на ъгъла на разсейване


Адаптирайте обхвата на Speedlite 270EX II към зрителния ъгъл на обектива, като настроите ъгъла на разсейване на светкавицата към 28mm или 50mm.

Бързо и безшумна презареждане


Speedlite 270EX II се захранва от две батерии AA/LR6, което позволява безшумно презареждане от напълно изчерпан заряд на светкавицата за 3,9 s.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Speedlite 270EX II, неговите функции и какво може да прави.