Canon Speedlite 320EX

Speedlite 320EX

С функция за подчинена светкавица с безжично управление (Wireless Slave), въртяща се глава, възможност за отразена светкавица и постоянно светеща LED лампа за запис на видео, Canon Speedlite 320EX предлага нови творчески възможности за потребителите на EOS фотоапарати.

Ползи

  • Водещо число 32 (m, ISO100)
  • Компактен, лек дизайн
  • Въртяща се глава, функция Отразена светкавица, 24mm и 50mm настройки за ъгъл на разсейване
  • Вградена LED видеолампа
  • Функция на подчинена светкавица с безжичен контрол за външна TTL светкавица
  • Бутон за отдалечено заснемане
  • Бързо и безшумно презареждане

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Speedlite 320EX

Компактен дизайн, голяма мощност


Въпреки, че е лека и лесно преносима, светкавицата Speedlite 320EX има водещо число 32 (m, ISO 100), което означава достатъчно мощност за осветяване на големи зони и отдалечени обекти.

Въртяща се глава с настройване на ъгъла на разсейване и функция за отразена светкавица


Главата на светкавицата Speedlite 320EX може да се повдига на 90 градуса и да се завърта наляво и надясно, за да позволява работа с отразена светкавицата за по-мек изглед без сенки. Ъгълът на разсейване може да бъде настроен така, че съответства на зрителния ъгъл на 24 или 50 mm обектив.

Вградена LED видеолампа


Вградената LED лампа на Speedlite 320EX помага при запис на видео в условия на ниска осветеност, както и при заснемане на цифрови снимки.

Лесна за използване външна светкавица


Функцията за подчинена светкавица с безжичен контрол на Canon гарантира, че Speedlite 320EX се използва съвсем лесно както монтирана към чехълчето за аксесоари, така и като външна светкавица, разкривайки множество творчески възможности за осветяване.

Отдалечено заснемане


Експериментирайте с различни позиции на осветяване бързо и лесно, като използвате бутона за отдалечено освобождаване на затвора, за да заснемете от разстояние до 5m, докато регулирате осветяването.

Бърза и безшумна работа


Speedlite 320EX се захранва от четири AA/LR6 батерии и се презарежда съвсем безшумно след пълно изразходване на заряда само за 2,3 секунди.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Speedlite 320EX, неговите функции и какво може да прави.