Sales & Consulting

Продажби и консултиране

Развиване на бизнеса на нашите клиенти с изключителни услуги и решения

Потърсете позиции

Какво правим

Имате ли страст към изображенията? Искате ли да помагате на клиентите да развиват изключителен бизнес? В Canon ще бъдете част от екип, продаващ световно признати услуги и решения. Дали в работата на клиенти за директни или индиректни бизнес клиенти или рола на консултант по продажбите, Вие ще откриете големи възможности за по-нататъшна кариера, докато помагате на нашите клиенти да придвижат бизнеса си до следващо ниво.

We make businesses exceptional

Ние правим бизнеса изключителен

С иновативни продукти и решения

Гледайте видео

Запознайте се с екипа

Разгледайте изключителните истории, които стоят зад брилянтните умове.

Senior Account Manager - Matthew

Главен акаунт мениджър – Matthew

"Ние сме силно специализирани в това, което правим, но всеки от нас има обща цел […] Наградите включват фантастични пътешествия, например в Барселона, Дубай и моят личен фаворит Рио – и всичко това, работейки работа, с която се забавлявам."

Гледайте видео

Account Manager - Steve

Акаунт мениджър – Steve

"Горд съм, че мога да дам решения за справяне с различни проблеми на нашите клиенти, независимо дали са в областта на изображенията, комуникацията или управлението на документи."

Гледайте видео

Работа при нас

Ние търсим хора със страст, с отлични умения във връзките с клиенти, с желание за успех и с желание за научаване на нови неща. Като част от екипа по продажби и консултации Вие ще работите с клиенти за развиване на техните предприятия с нашите иновативни услуги и решения, а ние ще Ви помогнем да издигнете своята кариера в областта на продажбите на следващо ниво.

Search our jobs

Позициите в отдела за продажби и консултации

Елате и вижте коя е подходяща за Вас


Вижте ролите