AdobeStock_270075726

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ CANON

ТОКУ-ЩО СТЕ ЗАВЪРШИЛИ УЧИЛИЩЕ ИЛИ УНИВЕРСИТЕТ?

Нашите професионални стажове и програми за стажантски и студентски практики ще ви дадат страхотен старт за изключителна кариера.

Първата стъпка към една изключителна кариера

Нашите професионални стажове и програми за стажантски и студентски практики са идеалното място, където да започне вашата кариерата и да изградите трайни взаимоотношения с колегите, менторите и ключови лидери на Canon.
 • Стажове

  Нашите стажантски програми се предлагат в много от нашите държави и обхващат всички отдели – от маркетинг до продажби, от цифрови технологии до ИТ и други.

 • Професионални стажове

  Участниците в професионалните стажове са с умения, които варират от начално ниво до ниво за придобиване на степен и магистърска степен. Професионалните стажове предлагат обучение на работното място, съчетано със структурирано обучение в избраната от вас област.

 • Подкрепа и менторство

  Присъединявайки се към нашите програми за ранни кариери, ще бъдете наставлявани от ментори и лидери, които ще ви напътстват и ще подкрепят напредъка и развитието ви.

 • Свързване с други хора

  Когато се включите в нашите програми, ще имате възможност да общувате с други начинаещи като вас, да обменяте опит и съвети, както и да намерите приятели за цял живот.

Ние сме Canon

НИЕ СМЕ СМЕЛИ

Киосей

Философия Kyosei
Приобщаващи служители

Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване

Ние работим, за да създадем приобщаващо работно място и да развием многообразно общество в един по-равнопоставен свят.

Нашите офиси

Canon Европа е стратегическата централа за EMEA, ние предлагаме набор от изключителни възможности за Вас в целия регион.

Нашите офиси

Интересувате се от кариера в Canon?

Елате и разберете коя е подходяща за Вас и какво Ви вдъхновява за следващия етап в кариерата Ви.

Може да се заинтересувате също и от

Бъдете вдъхновени, продължете пътуването си с Canon.