Мъж, облечен в розов суитшърт, държи фотоапарат Canon пред лицето си. Светкавицата хвърля оранжева светлина.

НИЕ СМЕ CANON

Повече от 80 години даваме на хората средствата да заснемат и запазят като спомен нещата, които виждат. Като най-добрата компания за технологии за работа с изображения в света, ние живеем и работим заедно за общото благо.

Малко за нас

Ние сме повече от 182 000 души по целия свят и всички работим заедно, за да бъдем водещ в света доставчик на иновативни технологии за работа с изображения и решения в областта на информационните технологии.

Нашата визия

Canon обогатява живота и бизнеса по невероятни нови начини. Можете да участвате в оформянето на бъдещето на компания, която е визионерска, иновативна и смела.

 • Изследвайте изключителното

  Постоянно изследваме нови начини за модернизиране и разрастване на нашия бизнес, тъй като нашите клиенти очакват изключителност от нас. Нашата визия ни вдъхновява за подобряване на начина, по който работим – заедно можем да постигнем страхотни неща.

 • Киосей

  Водени от нашата Kyosei култура и ценности, нашата визия е фокусирана върху утвърждаването на нашите продукти и подобряване на начина, по който реализираме иновация. Като част от нашия стремеж за изключителност работим за увеличаване до максимум на разрастването в новите и развиващи се пазари и сме диверсифицирали своя бизнес – което ще разкрие един нов свят на възможности.

 • Фокус върху иновациите

  Като водеща световна марка в технологиите за работа с изображения сме ангажирани да тласкаме съвременните технологии и да приветстваме иновациите. Ето защо сме класирани като една от топ компаниите при създаването на патенти и страстта за иновации и подобрения е това, което ще продължава да ни помага за успеха.

Canon в цифри

Canon в цифри

Учредена през 1937 г.

Като Precision Optical Industry, Co. LtdПовече от 182 000

Служителите на Canon по света.256

Дъщерни дружества и свързани дружества.1990

Canon стартира първата в света програма за рециклиране на тонер касети.Топ 3

Ние сме един от топ 3 на притежателите на патенти за последните 30 години.Над 30 000 дни

Ние осигуряваме над 30 000 дни обучение и професионално усъвършенстване на година.

 

Нашите ценности

 • Какво ценим

  Ние твърдо вярваме в уважение, подкрепа и сътрудничество като истински стимули за нашия успех, като подтикваме всеки в Canon да вижда света както го виждат другите и да бъде готов да го предизвика и преобрази за по-добро.

 • Нашата философия Kyosei

  Нашата корпоративна философия, Kyosei, е японска концепция, която означава да живеем и работим заедно за общото благо. Тя вдъхва живот на нашия ангажимент към устойчивостта, начина, по който работим заедно, и желанието ни да създадем среда, в която всеки да се развива и израства.

 • Създаване на изключителното

  Силата ни на пазара ни дава мотивация и смелост да си представим, да изследваме, да иновираме и да поемем вдъхновени рискове. По този начин ние страстно се свързваме между държави и дисциплини, за да споделяме знания и да създаваме изключителното.

Приобщаващи служители

Разнообразие, равнопоставеност и приобщаване

Ние работим, за да създадем приобщаващо работно място и да развием многообразно общество в един по-равнопоставен свят.

Нашите офиси

Canon Европа е стратегическата централа за EMEA, ние предлагаме набор от изключителни възможности за Вас в целия регион.

Нашите офиси

Интересувате се от кариера в Canon?

Елате и разберете коя е подходяща за Вас и какво Ви вдъхновява за следващия етап в кариерата Ви.

Може да се заинтересувате също и от

Бъдете вдъхновени, продължете пътуването си с Canon.