НИЕ СМЕ ОТБОРНИ ИГРАЧИ

Присъединете се към Canon

Ние сме отборни играчи

Нуждаем се от изключителен талант, за да постигнем страхотни резултати.

Запознайте се с екипите ни

В Canon ще откриете множество възможности за споделяне, принос и сътрудничество, така че да постигнем велики неща заедно.
Маркетинг и комуникации

Маркетинг и комуникации

Нашите екипи от отдел „Маркетинг и комуникации“ вдъхват живот на нашите услуги и решения – чрез маркетинг на клиенти и канали, комуникации и управление на продукти.

Продажби и консултиране

От работата с клиенти до консултациите, нашите екипи за продажба и консултиране използват своите отлични умения за връзки с клиентите, за да продават нашите световно признати услуги и решения.

Продажби и консултиране
Дистрибутори

ИТ и бизнес решения

Нашият екип за ИТ и бизнес решения се ангажира да подобри изживяването на нашите клиенти с иновативни решения за работния процес.

Дигитален

Мотивирани от дигиталното? Нашият дигитален екип разработва и внедрява маркетингови стратегии и опит в името на създаване на изключителни онлайн преживявания.

Нови начини на работа в „хибридното“ работно място
Корпоративни функции

Корпоративни функции

Нашите функции играят ключова роля в подкрепата на нашите хора да постигнат целите си – отдел „Обучение и развитие“, „Човешки ресурси“, Правен отдел, отдел „Управление“, „Устойчивост и финанси“.

Нашите офиси

Canon Европа е стратегическата централа за EMEA, ние предлагаме набор от изключителни възможности за Вас в целия регион.

Нашите офиси

Интересувате се от кариера в Canon?

Елате и разберете коя е подходяща за Вас и какво Ви вдъхновява за следващия етап в кариерата Ви.

Може да се заинтересувате също и от

Бъдете вдъхновени, продължете пътуването си с Canon.