PowerShot_G16

Кандидатстване


Потърсете позиции

Очаквайте изключителното с кариера в Canon.

Ние знаем, че кандидатстването за работа може да бъде скок в неизвестното и затова сме опростили процеса на набиране на персонал, за да го направим колкото е възможно безпроблемен. Има само няколко основни стъпки между вас и света на изключителните възможности ... Тази информационна диаграма Ви показва как работи процесът на кандидатстване.

Търсене

Вижте сайта ни, за да откриете идеалната позиция.


Потърсете позиции

icon

Кандидатстване

Изпратете своето заявление и ние ще потвърдим получаването му в рамките на 24 часа.

Кандидатствайте

icon

Интервюта

Ние ще Ви информираме за статуса на Вашето заявление. Ако сте поканени на интервю, ние ще се стремим то да премине в не повече от 2 кръга на подбор, които обикновено ще включват презентация и евентуално технически тест.

icon

Обратна връзка

Ще получите обратна връзка от нас (и може би устно предложение) обикновено в рамките на 48 часа от финалното Ви интервю.

icon

Предложение

До 3 – 5 дни ще получите имейл и/или писмо с писмено предложение, пакет за добре дошли и пълни подробности за присъединяването Ви към екипа.

icon

Запознанство

Ние целим да поддържаме контакт, докато очаквате да започнете. Ако имате някакви въпроси, моля, задайте ги и ние ще се постараем Вашето запознанство да премине колкото е възможно по-гладко. Вълнуваме се, че ще се присъедините към нас.

icon

Съвети за кандидатстване и интервю

Често задавани въпроси

В. Какво се случва с моята кандидатура?

О. Трябва да получите уведомление по имейл веднага щом получим Вашето заявление за кандидатстване. Нашите служители по подбор на персонала ще се свързват с Вас в ключови етапи, за да организират интервюта и да съобщават актуална информация за напредъка. За информация се свържете с отговорния служител на Canon.

В. Вие спонсорирате ли визи или премествания?

О. Не. Опитваме се по възможност да повишаваме в длъжност или да назначаваме на местно ниво. Моля, уверете се, че имате необходимите виза, разрешения или права за работа в страната, в която кандидатствате, тъй като служителят ще Ви помоли да представите документи.

В. Как мога да се информирам за бъдещите възможности от Canon?

О. Абонирайте се и ще Ви информираме за бъдещи възможности, предоставяни от Canon в EMEA зоната.

В. Къде мога да намеря международни работни места в Canon извън EMEA?

О. Този сайт предоставя информация и възможности за кариера за страните в Европа, Близкия изток и Африка. За повече информация относно кариерите, продуктите и услугите за поддръжка извън EMEA зоната, моля, посетете официалния сайт на Canon за Вашата страна/регион, който можете да откриете тук.

В. Къде мога да открия информация за възнагражденията и бонусната система?

О. Canon предлага политики за поощрение на служителите, които са съобразени с пазарите в EMEA. Служителят за подбор на персонала или HR за Вашата страна ще Ви разяснят тези подробности по време на процеса на кандидатстване.

fullbleed

Потърсете позиции

Елате и вижте коя е подходяща за Вас


Вижте ролите