PowerShot_G16

Кандидатстване


Потърсете позиции

Очаквайте изключителното с кариера в Canon.

Ние знаем, че кандидатстването за работа може да бъде скок в неизвестното и затова сме опростили процеса на набиране на персонал, за да го направим колкото е възможно безпроблемен. Има само няколко основни стъпки между вас и света на изключителните възможности ... Тази информационна диаграма Ви показва как работи процесът на кандидатстване.

Search_01

Търсене

Вижте сайта ни, за да откриете идеалната позиция.


Потърсете позиции

icon
Apply_02

Кандидатстване

Изпратете своето заявление и ние ще потвърдим получаването му в рамките на 24 часа.

Кандидатствайте

icon
Interviews_03

Интервюта

Ние ще Ви информираме за статуса на Вашето заявление. Ако сте поканени на интервю, ние ще се стремим то да премине в не повече от 2 кръга на подбор, които обикновено ще включват презентация и евентуално технически тест.

icon
Feedback_04

Обратна връзка

Ще получите обратна връзка от нас (и може би устно предложение) обикновено в рамките на 48 часа от финалното Ви интервю.

icon
Offer_05

Предложение

До 3 – 5 дни ще получите имейл и/или писмо с писмено предложение, пакет за добре дошли и пълни подробности за присъединяването Ви към екипа.

icon
Onboarding_06

Запознанство

Ние целим да поддържаме контакт, докато очаквате да започнете. Ако имате някакви въпроси, моля, задайте ги и ние ще се постараем Вашето запознанство да премине колкото е възможно по-гладко. Вълнуваме се, че ще се присъедините към нас.

icon
Съвети за кандидатстване и интервю

Съвети за кандидатстване и интервю

Често задавани въпроси

В. Какво се случва с моята кандидатура?

О. Трябва да получите уведомление по имейл веднага щом получим Вашето заявление за кандидатстване. Нашите служители по подбор на персонала ще се свързват с Вас в ключови етапи, за да организират интервюта и да съобщават актуална информация за напредъка. За информация се свържете с отговорния служител на Canon.

В. Вие спонсорирате ли визи или премествания?

О. Не. Опитваме се по възможност да повишаваме в длъжност или да назначаваме на местно ниво. Моля, уверете се, че имате необходимите виза, разрешения или права за работа в страната, в която кандидатствате, тъй като служителят ще Ви помоли да представите документи.

В. Как мога да се информирам за бъдещите възможности от Canon?

О. Абонирайте се и ще Ви информираме за бъдещи възможности, предоставяни от Canon в EMEA зоната.

В. Къде мога да намеря международни работни места в Canon извън EMEA?

О. Този сайт предоставя информация и възможности за кариера за страните в Европа, Близкия изток и Африка. За повече информация относно кариерите, продуктите и услугите за поддръжка извън EMEA зоната, моля, посетете официалния сайт на Canon за Вашата страна/регион, който можете да откриете тук.

В. Къде мога да открия информация за възнагражденията и бонусната система?

О. Canon предлага политики за поощрение на служителите, които са съобразени с пазарите в EMEA. Служителят за подбор на персонала или HR за Вашата страна ще Ви разяснят тези подробности по време на процеса на кандидатстване.

fullbleed

Потърсете позиции

Елате и вижте коя е подходяща за Вас


Вижте ролите