Canon wi-fi compact cameras

Компактни фотоапарати с Wi-Fi

Поддържайте връзка в движение с компактните фотоапарати с Wi-Fi. Прехвърляйте, отпечатвайте и архивирайте чрез смарт устройства с еднократно доближаване.

Connect camera with smarphone

Свързване със смартфони и таблети

Свързвайте своя фотоапарат с Wi-Fi към смартфони и таблети чрез приложението Camera Connect на Canon. Прехвърляйте изображения от всяко място или ги съхранявайте в мобилни устройства чрез бутона Wi-Fi, осигуряващ бърз достъп до Wi-Fi функциите на фотоапарата.

Гледайте видео

Научете повече за приложението Canon Camera Connect

Поддържайте безжична връзка чрез Bluetooth®

Наслаждавайте се на лесно активиране на пълноценна Wi-Fi връзка чрез Bluetooth® технология с ниска консумация на енергия, която поддържа постоянна връзка между Wi-Fi фотоапарата, оборудван с Bluetooth, и съвместими смарт устройства**.

Camera connection with Bluetooth

С лекота управлявайте и преглеждайте изображения дистанционно

Настройвайте затвора, вариото и светкавицата и наблюдавайте заснеманите изображения чрез смартфона си. Заснемайте страхотни снимки на диви животни или селфита чрез функцията за безжично дистанционно снимане чрез приложението Camera Connect на Canon.

Wireless remoote shooting

Свържете се със света

Прехвърляйте най-новите си приключения в Connect Station CS100 чрез еднократно доближаване на вашия фотоапарат с NFC. Разглеждайте снимки и Full HD видео на своя телевизор и ги споделяйте с приятели онлайн.

Научете повече за Connect Station CS100

Connect station CS100

Свързване и печат

Можете също да отпечатвате изображения от Connect Station или да ги прехвърляте безжично от фотоапарата към съвместими принтери.

Print images

Добавяне на геолокационни данни към изображенията посредством функцията "GPS чрез мобилно устройство"

Използвайте смарт устройства с GPS и добавяйте геолокационни данни към изображения, заснети с фотоапарата, за да съхраните местоположенията на незабравими места. Приложението Camera Connect запаметява местоположението и се синхронизира с фотоапарата, за да вгради геолокационни данни във всяко изображение.

Geotag images

*Функциите "Директно споделяне в интернет", "Синхронизация на изображения" и "Изпращане чрез сървър" изискват акаунт в image.canon. image.canon може да не се поддържа в някои държави или региони. За допълнителна информация моля посетете www.canon-europe.com/cig.

Wi-Fi свързаността и функциите се различават според модела и региона. iPad, iPhone, iPod и iPod touch са запазени марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ. и други държави. YouTube, Android и Google Drive са регистрирани запазени марки на Google Inc.

Facebook и логото F са регистрирани запазени марки на Facebook Inc. Twitter е регистрирана запазена марка на Twitter Inc.
Марката FLICKR е регистрирана запазена марка на Yahoo! Inc.

Знакът и логото на Bluetooth® са регистрирани запазени марки на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Inc. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им собственици.

**Изисква смарт устройство, разполагащо с Bluetooth версия 4.0 (или по-нова). Също изисква смарт устройство, използващо операционна система iOS 8.4 (или по-нова) или Android 5.0 (или по-нова)