Hero image

Професионални компактни фотоапарати

Ненадминато качество на изображенията и ниво на контрол като при DSLR, които ще удовлетворят и най-взискателните фотографи

Powershot G1 X Mark III

PowerShot G1 X Mark III

Съвършената серия G, която извлича най-доброто от PowerShot и EOS

Прочетете повече

Powershot G1 X Mark III Sample

PowerShot G1 X Mark III

С легендарно наследство G1 X Mark III включва уникална комбинация от DSLR скорост, качество и издръжливост с леката работа на PowerShot.

Вижте още

Powershot G1 X Mark III hand
powershot g series

Серия компактни фотоапарати PowerShot G

Серията компактни фотоапарати PowerShot G разполага със сензор от поне тип 1.0 и превъзходен процесор DIGIC за първокласни резултати.

PowerShot G1 X Mark II

PowerShot G1 X Mark II разполага с голям сензор от тип 1.5 и ясен и ярък f/2 вариообектив, заснемащ висококачествени изображения с характеристики и гъвкавост, близки до тези на DSLR фотоапарат.

Научете повече за PowerShot G1 X Mark II

g1 x mark ii photography

PowerShot G3 X

PowerShot G3 X съчетава качеството на изображението на голям сензор от тип 1.0 с гъвкавостта на композиране на 25x вариообектив за невероятни кадри в близък план и запис на видео с качество на кинофилм.

Научете повече за PowerShot G3 X

g3 x photography
expert low light photography

Изключително качество с наследството на Canon в оптичните технологии и HS системата

Обективите с голям отвор на диафрагмата в съчетание със сензори с висока чувствителност и мощни процесори DIGIC ви позволяват да се справите при слаба светлина.

DIGIC 7 – най-мощният процесор на Canon досега

DIGIC 7 предоставя професионално качество на изображението чрез ултрабърз автофокус и вградени функции за корекция и обработка на изображенията като при фотоапаратите EOS. Също така предлага подобрено разпознаване на обектите за безпогрешното им проследяване при снимане, както и усъвършенствано стабилизиране на образа с технологията Dual Sensing IS.

canon digic 7

Уловете повече светлина с високочувствителни сензори

Гамата PowerShot на Canon използва по-големи сензори, които осигуряват изключителни резултати при слабо осветление. G1 X Mark III използва дори APS-C сензор, подобен на този в EOS 80D, като произвежда изображения, които могат да се конкурират с много по-голям DSLR.

customisable camera controls

Свобода да управлявате и създавате

Наслаждавайте се на пълна творческа свобода – от композицията до редактирането. Нашите компактни фотоапарати с голям сензор предлагат контроли с възможност за персонализиране, които ви осигуряват незабавен достъп до полезни функции, както и усъвършенствани функции, като например поддръжка на RAW формат и вграден оптичен ND филтър.

advanced movie features

Усъвършенствани функции за видео

Създавайте видеокадри във Full HD и се насладете на стабилни резултати дори при работа с IS за клипове по 5 оси. G1 X Mark III с Dual Pixel CMOS AF осигурява плавен и прецизен фокус и точно проследяване на обекта, докато се движи в кадъра.

advanced movie features

Лесно споделяне и дистанционно заснемане

Използвайте винаги включения Bluetooth®*, за да активирате фотоапарата от смартфона си и следете пътуването си чрез GPS чрез мобилно устройство. Снимайте дистанционно с пълен ръчен контрол на вашия смартфон чрез Wi-Fi, плюс печат и архивиране директно в облака.

shooting with wi fi

Аксесоари за работа в движение

Гама от специални аксесоари се предлага за допълнително творчество плюс съвместимост с други аксесоари като Canon Speedlite, което ви осигурява още повече артистична мощ.

Accessories to take you further

Други аксесоари за фотоапарат

Оборудвайте своя компактен фотоапарат Canon с всичко – от сенници за обективи и адаптери за филтри до меки калъфи и други.

g3 x photography

Може да харесате още

* Винаги включената връзка между интелигентното устройство и фотоапарата чрез Bluetooth® изисква първоначална настройка с приложението Canon Camera Connect. Стабилността на Bluetooth® връзката зависи от модела на интелигентното устройството и от други фактори на околната среда. Знакът и логото на Bluetooth® са регистрирани запазени марки на Bluetooth® SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Canon Inc. е по лиценз. Другите запазени марки и търговски наименования са собственост на съответните им притежатели. Съвместимото интелигентно устройство изисква Bluetooth® версия 4 (или по-нова) и да работи с iOS 8.4 (или по-нова версия) или Android 5.0 (или по-нова версия) с инсталирана най-новата версия на приложението Canon Camera Connect (налично от Apple App Store или от магазина на Google Play).

Не всички функции са достъпни за всички модели.