PowerShot G1 X Mark II

Със своя голям сензор и вариообектив с голям отвор на диафрагмата (f/2) компактният PowerShot G1 X Mark II осигурява гъвкавостта и производителността на DSLR фотоапарат.

PowerShot G1 X Mark II

Ползи

 • Голям CMOS сензор на Canon тип 1,5 с размери 18,7 x 14,0 mm и заснемане с множество съотношения
 • Заснемайте 12,8-мегапикселови изображения (3:2)* и Full HD видео с качество на DSLR фотоапарат
 • Бъдете креативни с малка дълбочина на рязкост, като използвате 24 mm обектив с голям отвор на диафрагмата (f/ 2-3,9), 5х увеличение и диафрагма с 9 елемента
 • Бърза обработка на изображенията и бърза реакция с DIGIC 6
 • Заснемайте страхотни снимки дори при слаба светлина с HS система и макс. ISO 12 800
 • Стабилизаторът на образа с технология "Интелигентен IS" намалява ефекта от заклащането на фотоапарата
 • Точен 31-точков AiAF. Прецизно ръчно фокусиране с функцията "Ръчно подчертаване на контурите при фокусиране"
 • Два персонализируеми пръстена за управление и интуитивен сензорен дисплей специално за вашите нужди
 • Wi-Fi и функция "Синхронизация на изображения" за лесно споделяне и създаване на резервни копия. Свържете се към смартфон или таблет за отдалечено снимане
 • Опционен електронен визьор за по-традиционен начин на работа
 • 14 bit RAW файлове и DPP софтуерът се интегрират безпроблемно във всеки работен процес

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon PowerShot G1 X Mark II

Качество на изображението като на DSLR фотоапарат


Големият сензор (тип 1,5) на PowerShot G1 X Mark II има площ, подобна на APS-C, с размери 18,7 x 14,0 mm. Той използва резолюция 12,8 мегапиксела (3:2) и CMOS технологията на Canon, за да предостави качество на изображението на DSLR фотоапарат. Използвайте сензора с множество съотношения, за да заснемете 12,8 MP изображения със съотношение 3:2 или 13,1 MP изображения със съотношение 4:3 със същото ефективно фокусно разстояние.*

Отлична производителност при слаба светлина


Сензорът тип 1,5 на PowerShot G1 X Mark II и DIGIC 6 процесорът гарантират отлична работа до ISO 12 800. HS системата и обективът с голям отвор на диафрагмата (f/2-3,9) се възползват максимално от наличната околна светлина, за да постигнат превъзходна яснота и цветове, независимо от условията. Технологията "Интелигентен IS" избира оптималния режим на оптичния стабилизатор на образа (8 режима), за да намали размазването на изображението, причинено от заклащането на фотоапарата.

Прецизен обектив с 5x увеличение


PowerShot G1 X Mark II разполага с обектив с ултраширок ъгъл (24 mm) и 5x оптично варио. Използване на прецизните технологии и богатия опит на Canon за постигане на ясни изображения с висока резолюция. Големият сензор (тип 1,5) в съчетание с обектив с голям отвор (f/2-3,9) на диафрагмата (диафрагма с 9 елемента) осигуряват отлично изпъкване на обекта с гладко разфокусиране на фона.

Улавяне на момента


DIGIC 6 процесорът гарантира бърза реакция, така че винаги ще сте готови да уловите точния момент. 31-точковият AiAF се фиксира върху обектите бързо и точно, като можете да задавате фини ръчни настройки на фокуса чрез един от двата пръстена за управление на фотоапарата, разположени върху обектива. Ръчното подчертаване на контурите при фокусиране допълнително подпомага точността чрез подчертаване на фокусираните зони.

Безжично отдалечено заснемане и синхронизация на изображения


Установете Wi-Fi връзка между PowerShot G1 X Mark II и съвместимо смарт устройство чрез специалния бутон за връзка с мобилно устройство на фотоапарата или NFC. След като бъде установена връзка, приложението Canon CameraWindow ви позволява да управлявате PowerShot G1 X Mark II безжично от разстояние до 5 m. Към бутона за връзка с мобилно устройство може също да се присъедини функция за синхронизация на изображения, която ви позволява да създавате резервни копия на изображенията и видеозаписите си в регистриран домашен компютър, Flickr™ и Google Drive™ през image.canon.**

Проектиран специално за вас


Персонализирайте PowerShot G1 X Mark II към своя начин на работа. Често използваните функции можете да добавите в потребителско меню, така че да бъдат леснодостъпни, когато имате нужда от тях. Двата персонализируеми пръстена на обектива могат да бъдат програмирани за задаване на различни настройки.

Снимайте от всички ъгли


Висококачествен сензорен LCD дисплей с резолюция 1040k пиксела използва sRGB настройка за отлична точност на цветовете, яснота на изображението и контраст. Подвижният екран и интуитивните контроли правят PowerShot G1 X Mark II бърз и лесен за употреба, дори когато снимате от необичайни ъгли. Оборудвайте фотоапарата с опционен производителен електронен визьор за по-традиционен начин на работа.

Нови творчески възможности


Експериментирайте с усъвършенствани режими на снимане и открийте нови творчески възможности. Режимите "HDR без статив" и "Разфокусиране на фона" заснемат множество снимки с едно натискане на бутона и ги обединяват за професионални резултати. Режимите за заснемане на звезди ви предоставят лесен начин да опознаете света на астрофотографията.

Лесна интеграция


14-битовите RAW файлове и DPP софтуерът на Canon максимизират качеството на обработка на изображенията и безпроблемно се интегрират в съществуващите ви работни процеси за редактиране или отпечатване.

Ергономична работа


Версията с по-удобен захват PowerShot G1 X Mark II (налична в Европа, Близкия изток и Африка) предлага голяма ергономична дръжка за отлично захващане.

*Сензорът с множество съотношения заснема с настройки по подразбиране 3:2 изображения с 12,8 мегапиксела. 13,1 MP изображения със съотношение 4:3 могат да бъдат заснети със същото ефективно фокусно разстояние.

** Wi-Fi поддръжката е различна за различните устройства и региони. За допълнителна информация посетете www.canon-europe.com/wirelesscompacts
Функциите "Директно споделяне в интернет", "Синхронизация на изображения" и "Изпращане чрез сървър" изискват акаунт в image.canon. image.canon може да не се поддържа в някои държави или региони. За подробности посетете www.canon-europe.com/cig.
Facebook и логото "F" са регистрирани запазени марки на Facebook Inc.
Google DriveTM е регистрирана запазена марка на Google Inc.
Twitter е регистрирана запазена марка на Twitter Inc.
Марката FLICKR е регистрирана запазена марка на Yahoo! Inc.

Награди

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon PowerShot G1 X Mark II, неговите функции и какво може да прави.

1.5 type CMOS

Голям сензор с размер, близък до DSLR APS-C

f2.0-3.9

Широк отвор на диафрагмата в целия диапазон на вариото

12.8MP CMOS 3-2 aspect ratio

12,8-мегапикселов CMOS сензор със съотношение 3:2

Dual Control Rings

Два персонализируеми пръстена на обектива

Powerful DIGIC processing

Мощен DIGIC процесор

Great low-light shots

Страхотни снимки при слаба светлина

5x optical zoom, ultra wide-angle

5x оптично увеличение и ултраширок ъгъл

Steady shots in every situation

Стабилни снимки и видеоклипове във всяка една ситуация

Share and backup images wirelessly

Споделяйте и създавайте резервни копия на изображения безжично

NFC simplifies smartphone sharing

NFC улеснява споделянето със смартфон

Remote Shooting WiFi

Управлявайте фотоапарата чрез смартфон

Tilt to shoot up high or down low

Настройте наклона, за да снимате от висока или ниска позиция

14-bit RAW

Плавна градация с 14-битови RAW файлове

Aperture and shutter speed control

Контрол на отвора на диафрагмата и скоростта на затвора

High maximum ISO sensitivity

Висока максимална ISO светлочувствителност

1080p movies

1080p видео

Create SLR style background blur

Постигнете разфокусиране на фона в SLR стил

Capture starry skies with ease

Снимайте с лекота зведното небе

Handheld_HDR

Снимайте HDR без статив

Neutral Density Filter

ND филтър

 • PowerShot G1 X Mark II

 • Батерия NB-12L

 • Зарядно устройство за батерии CB-2LGE

 • Ремък за шия NS-DC11

 • Захранващ кабел

 • Комплект с ръководства на потребителя

Резултати с качество на DSLR фотоапарат с голям и високочувствителен сензор

За най-добро качество на изображението PowerShot G1 X Mark II използва голям сензор от тип 1,5, поддържащ множество съотношения на изображението. С ефективна площ, приблизително 2 пъти по-голяма от тази на сензор тип 1,0 и 5,7 пъти по-голяма от тази на сензор тип 1/1,7, използвани основно в компактните фотоапарати за напреднали, той предлага качество на изображението от DSLR ниво в компактно тяло. Сензорът от тип 1,5 също дава на фотографите по-голям контрол върху дълбочината на рязкост и изображения с изключително ниско ниво на шум дори при снимане с висока ISO светлочувствителност при изключително слаба светлина.

sensor-range.jpg