Canon EOS RP Wi-Fi and Connectivity

EOS RP

Снимайте гъвкаво и се свързвайте безпроблемно

Canon EOS RP е проектиран да снима бързо и тихо, благодарение на безшумния режим на сцена, и да доставя изключителни изображения. За улична фотография и портрети в чувствителни пространства, безшумният затвор е изключително предимство.

Canon EOS RP използва технология за разпознаване на трептенията, за да достави невероятни изображения дори при снимане под флуоресцентна светлина. Той разпознава честотата на трептене и улавя изображението близо до максимума на яркостта, за да намали ефектите на трептене. Ако е разпознато трептене, снимането без трептене се извършва автоматично.

Снимайте дистанционно, запазете контрол

Canon EOS RP разполага с Wi-Fi и Bluetooth за безпроблемно свързване със съвместимо смарт устройство. С помощта на тази технология е възможно да снимате и изпращате изображения директно на смартфон или да използвате автоматична синхронизация за ситуации, при които е необходимо бързо прехвърляне. Освен това, фотоапаратът може да се управлява дистанционно чрез приложението Camera Connect на Canon и благодарение на тази Wi-Fi връзка има нови творчески възможности за заснемане, особено когато пътувате и искате да споделите работата си веднага.

wireless image review Canon EOS RP

Може да харесате още
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Нов стандарт в качеството на пълнокадровото изображение

Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

Работа с EOS без компромис

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Фокусирайте навсякъде на мига

Може да се заинтересувате също и от