Canon EOS RP Design and Handling

EOS RP

EOS дизайн и работа без компромис

Canon EOS RP веднага ще се стори познат на потребителите на EOS, благодарение на ръкохватката, която е проектирана да бъде удобна при целодневно снимане. Допълнителното удължение на дръжката подобрява комфорта, докато компактното и майсторски направеното тяло от магнезиева сплав тежи само 485 g (с батерия и memory card), което означава, че фотоапаратът лесно може да бъде опакован за пътуване. А с USB зареждането можете да го зареждате в движение.

Canon EOS RP and Canon 6D comparison image
Gergo shooting with Canon EOS RP

Погледнете в бъдещето

Canon EOS RP разполага със 7,5 cm/3,0-инчов подвижен LCD сензорен дисплей с 1 040 000 пиксела, който може да се накланя и извива за нови творчески ъгли плюс 0,39 OLED електронен визьор с 2,36 милиона пиксела с персонализируем екран за информация, който помага за композиране и визуализиране на обекта от всеки ъгъл. UHS-II слот за карта осигурява съвместимост с вашите съществуващи SD карти и достъп до стандарта UHS-II, което позволява по-бързи скорости на запис и 4K видеозаснемане, докато бутоните и циферблатите могат да се персонализират за предпочитаните от вас начини на снимане.

Canon EOS RP EVF
Gergo shooting with Canon EOS RP vari angle

Водим ви към по-голяма креативност

Canon EOS RP поставя контрола във вашите ръце с улеснени управления, бутони и система от менюта, които ви позволяват да се концентрирате върху изключителни композиции. Интерфейс с указания, творчески режими на сцена, приоритет на гъвкавост (FV) и ръчни режими ще ви дадат увереност и ще ви помогнат да поемете контрол над вашето творчество.

Gergo holding Canon EOS RP

Може да харесате още
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Нов стандарт в качеството на пълнокадровото изображение

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Фокусирайте навсякъде на мига

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Снимайте гъвкаво и се свързвайте безпроблемно

Може да се заинтересувате също и от