Canon EOS RP Image Quality

EOS RP

Нов стандарт в качеството на пълнокадровото изображение

В сърцето на Canon EOS RP е изключителният пълнокадров 26,2-мегапикселов Dual Pixel CMOS AF сензор. Като предоставя перфектен баланс между богати, отчетливи детайли и изключително надеждна ефективност при слабо осветление, всеки пиксел се използва както за изобразяване, така и за автофокус, за да осигури отлична рязкост в целия кадър. Заедно с обективите RF на Canon, проектирани специално за системата EOS R, резултатът е нов стандарт на изобразяване, създаден да подобри и разшири вашата творческа визия.

Dual Pixel CMOS AF
Canon EOS RP sample night_sky
Заснето с
  • f/2.0
  • 15.0
  • 3200

Снимайте навсякъде и по всяко време благодарение на невероятното ISO

Преминаването към пълнокадров сензор дава по-голям контрол над дълбочината на рязкост и ви предоставя силата да заснемете отлични изображения при ниска осветеност. С максимално ISO от 40 000 е възможно да снимате без светкавица и все пак да запазите детайлите и цветовете. Canon EOS RP прави безпроблемна бързата промяната на ISO чрез пръстена за управление на обектива или чрез персонализируемите селектори, които ви позволяват да бъдете много по-инстинктивен фотограф.

По-бърза обработка на изображенията благодарение на DIGIC 8

DIGIC 8 е най-новият процесор за изображения на Canon, който обработва изображения по-бързо от всякога и осигурява по-бърза и гъвкава работа, така че да отделяте по-малко време за постпродукция и да получавате по-високо качество на изображенията направо от фотоапарата.

Canon EOS R high speed communication

Силата на DLO в момента, в който направите снимка

Цифровата оптимизация на обектива (DLO) коригира оптичните изкривявания и загубата на разделителна способност, причинена от нискочестотния филтър на фотоапарата, чрез прилагане на функция за инвертиране към всяка снимка, за да се пресъздаде сцената така, както тя изглежда за невъоръжено око. Това създава детайлни, висококачествени изображения с управляеми размери на файловете, които предоставят на фотографите максимално качество на изображението и по-голяма гъвкавост. Canon EOS RP има способността да извлича информация за профила на обектива директно от обективите RF и да я прилага при използването на фотоапарата за оптимизиране в реално време, веднага щом направите снимка.

Canon EOS RP with DLO on of water landscape

Пълен изглед

full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

100% детайлност

Нови нива на стабилизиране на изображението

Стабилизирането с 5 оси и технологията Dual Sensing IS предоставят мощно стабилизиране за вашите снимки, намаляват трептенето на изображението, като ви дават свобода да създавате, без да правите компромис с качеството. Тази двойна система се грижи за това обективите и фотоапаратът да работят заедно в реално време за повече стабилност (dual sensing) чрез комуникационната система в гнездото на обектива.

Canon EOS RP shooting night cityscape

Снимайте в RAW и уловете повече

Със своята 14-битова технология файловете в RAW формат на Canon EOS RP са с богата тонална градация, създадена за оптимално качествени изображения, които могат да бъдат обработени във фотоапарата или чрез безплатен софтуер на Canon като Digital Photo Professional за PC или Mac или DPP Express за мобилни/смарт устройства. Опция за компактен RAW формат (C-RAW) се предлага също и с Canon EOS RP за пестене на пространство без компромис с качеството на изображението.

Може да харесате още
Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

Работа с EOS без компромис

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Фокусирайте навсякъде на мига

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Снимайте гъвкаво и се свързвайте безпроблемно

Canon EOS RP sample animals

Може да се заинтересувате също и от