CINEMA RAW LIGHT

Разнообразни професионални формати и инструменти за запис

Избирайте между широк набор от формати за запис, включително три опции за Cinema RAW Light, както и XF-AVC и MP4. Снимайте с разширен динамичен диапазон с форматите Canon Log 3, PQ и HLG, като същевременно използвате професионални инструменти като „Осцилоскоп“ и „Неточности в цветовете“.
EOS R5 C

Разнообразни формати за вътрешен запис

EOS R5 C предлага 12-битов вътрешен RAW видеозапис със Cinema RAW Light до 2,6 Gbps. Наличните в EOS R5 C опции за Cinema RAW Light са три, а именно LT (Леко), ST (Стандартно) и HQ (Високо качество), предлагайки по-голяма гъвкавост на работните процеси за нуждите на вашата продукция.

Налични са също така множество допълнителни опции за професионален запис, включително 4:2:2 10-битови формати, като например надеждния Canon XF-AVC в ALL-I или Long GOP до 810 Mbps, HEVC MP4 до 540 Mbps и 4:2:0 8-битов H.264 MP4 до 150 Mbps.

Освен това има опции за изрязване на сензора от 8K пълен кадър до формати 5,9K Super 35mm и 3K Super 16mm за съвместими оптични обективи и намалени скорости на данните.

EOS R5 C

Изключителен динамичен диапазон

Форматите за вътрешен запис PQ и HLG, както и Canon Log 3 са налични в EOS R5 C за постигане на изключителен динамичен диапазон, запазващ детайлите и в сенчестите, и в ярко осветените области. PQ и HLG предоставят съдържание в готови за HDR формати за филми и телевизия в цветовото пространство BT.2020, а Canon Log 3 предлага творческа гъвкавост за градиране на записа при постобработката.

EOS R5 C

Две карти за мултимедия и едновременен запис

Двата слота за карти за мултимедия (1x CFexpress Type B и 1x UHS-II SD) позволяват разнообразни възможности за едновременно записване, при които във всяка карта могат да се записват различни формати, разделителни способности и дълбочини в битове, за да се поддържат множество професионални работни процеси. Освен това има възможност за традиционни 4:2:0 8-битови проксита и последователен/паралелен запис в двете карти.

EOS R5 C

Външен 8K RAW запис през HDMI

EOS R5 C може да извежда RAW през HDMI към съвместими записващи устройства Atomos, като например NINJA V+ за 10-битов 8K ProRes RAW запис до 30 fps. XF-AVC проксита също могат да се записват едновременно на SD картата за ефективни работни процеси по време на постобработката.

EOS R5 C

Професионални инструменти за създаване на филми

EOS R5 C разполага с широк набор от професионални инструменти за създаване на филми, като например „Осцилоскоп“ за анализиране на яркостта на изображението от ляво надясно и „Неточности в цветовете“ за визуално представяне на експонацията въз основа на цветова скала. Допълнителните функции включват истински 24p DCI запис, 180-градусов ъгъл на затвора, поддръжка на Look File за импортиране на 3D LUT и въвеждане/извеждане на времеви код.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Заявете вашия интерес за Canon EOS R5 C

Бъдете сред първите, които получават най-нови актуализации на Canon EOS R5 C, оферти, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.