AF НА ОЧИ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Бързо, точно и надеждно фокусиране

Насладете се на революционната технология Dual Pixel CMOS AF на Canon. С нея вие постигате прецизно проследяване на фокуса чрез AF на очи и EOS iTR AF X дори ако обектът погледне встрани от камерата. Иновативната функция Dual Pixel Focus Guide помага на операторите дори когато фокусират ръчно, за да постигнат запис с кристалноясен фокус.
EOS R5 C

Усъвършенствани автофокус и разпознаване на обекти

Технологията Dual Pixel CMOS AF на Canon е известна в отрасъла като система, на която професионалните режисьори могат да разчитат. EOS R5 C наследява подобрена версия на тази система, включваща AF на очи и EOS iTR AF X. Тази технология използва усъвършенстван алгоритъм за задълбочено самообучение, който разпознава лицата прецизно, включително когато се вижда само едно око, и ще проследи обекта дори ако погледне встрани от камерата.

Професионално регулиране на автофокуса

EOS R5 C разполага със същите ексклузивни настройки за автоматично фокусиране, които могат да бъдат открити в камерите Cinema EOS, като например разпознаване само на лице или разпознаване с приоритет на лице, за да гарантира, че камерата реагира на промените в сцената по желания начин. Могат също така да се извършват фини настройки на скоростта и реакцията на автофокуса за постигане на бавно кинематографско издърпване на фокуса или мигновено автоматично фокусиране на динамични действия.

EOS R5 C

Ръководство за фокус Dual pixel

Системата Dual Pixel CMOS AF на Canon може да се използва и когато операторът на камерата използва ръчен фокус. Ръководството за фокуса е точен и иновативен инструмент, който информира визуално оператора, ако обектът е фокусиран отпред или отзад. Когато визуалната помощ на ръководството за фокуса на LCD екрана или във визьора стане зелена, това означава, че е постигнат кристалноясен ръчен фокус.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Заявете вашия интерес за Canon EOS R5 C

Бъдете сред първите, които получават най-нови актуализации на Canon EOS R5 C, оферти, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.