СЪЗДАВАНЕ НА ФИЛМИ

Усъвършенствани възможности за свързване

Снабдена с многофункционално чехълче за аксесоари, EOS R5 C предлага опции за вход на XLR/стереомикрофон, плюс специализирани портове за времеви код, 3,5mm микрофон, слушалки, micro-HDMI, синхронизиране на светкавица, USB-C, както и широка поддръжка на софтуерни приложения – EOS R5 C е готова за всичко.
EOS R5 C

Многофункционално чехълче за аксесоари

Въведено за първи път във видеокамерата XF605 и EOS R3, многофункционалното чехълче за аксесоари на Canon осигурява пренос на данни и директно захранване на нова гама аксесоари. Тя включва стереомикрофон DM-E1D на Canon и аудио XLR адаптер CA-XLRd-C на TASCAM, предоставящ професионални XLR входове с ръчно управление, мониторинг и 48 V захранване. Съществуващите светкавици Speedlite и спусъци също могат да бъдат закачени.*

* Защитените от атмосферните влияния светкавици Speedlite на Canon не се поддържат.

 • Професионален интерфейс

  Възможностите за свързване на EOS R5 C включват специализирани портове за въвеждане/извеждане на времеви код, вход за 3,5mm микрофон, изход за слушалки, micro-HDMI изход, синхронизиране на светкавица, дистанционно управление от тип N3 и USB-C порт за захранване, зареждане и пренос на данни. В кутията е включен предпазител за кабела, за да се обезопасят USB-C и micro-HDMI връзките по време на снимане.

 • Ръкохватка с батерии и безжичен предавател на файлове

  Съществуващите аксесоари от системата EOS R, като например ръкохватка с батерии BG-R10 и безжичен предавател на файлове WFT-R10, се поддържат от EOS R5 C. Макар че и двата аксесоара побират две батерии (LP-E6NH, LP-E6N или LP-E6), WFT-R10 подобрява мрежовата функционалност с две 2x2 5 GHz антени и Ethernet връзка. Въпреки че EOS R5 C разполага с вградена Wi-Fi и Bluetooth функция, този аксесоар е необходим за безжично използване на приложенията Browser Remote и Content Transfer Mobile.

 • Разширена поддръжка на софтуерни приложения

  EOS R5 C обединява в едно световете на Cinema EOS и системата EOS R, предлагайки съвместимост с широка гама от професионални приложения за създаване на филми, фотография и виртуална реалност както за смартфони, така и за персонални компютри. Това включва Browser Remote за дистанционен достъп до разширени настройки и изглед на живо. Content Transfer Mobile за прехвърляне на прокси файлове/редактиране на метаданни. Облачните услуги на Image.canon за висококачествени архивни копия на изображения.

 • Външен източник на захранване за 8K/60P

  Освен с батериите LP-E6NH/LP-E6N/LP-E6, EOS R5 C може да се захранва от външен източник на захранване (задължителен за достъп до 8K запис над 30 fps). Поддържаните източници на захранване включват USB-C захранване от адаптера PD-E1, както и комбинирано използване на DC съединителя DR-DE6C и захранващия адаптер CA-946.

 1. Когато се използва с адаптери на системата EOS R.
 2. 12-битови опции на Cinema RAW Light до 2,6 Gbps.
 3. Позволява използването на външни аксесоари, като например XLR адаптер, стереомикрофон и светкавици Speedlite. Защитените от атмосферни влияния светкавици Speedlite на Canon не са съвместими.
 4. Батериите не могат да се зареждат само с ръкохватка с батерии BG-R10. LP-E6 батерията не може да се презарежда.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Заявете вашия интерес за Canon EOS R5 C

Бъдете сред първите, които получават най-нови актуализации на Canon EOS R5 C, оферти, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.