CANON RF ГНЕЗДО

Гъвкавост на обектива с RF гнездото

Разполагайки с RF гнездо, Canon EOS R5 C е съвместима с широка гама от оптики, включително най-съвременните RF обективи, както и EF или Cinema обективи посредством адаптери за монтиране EF-EOS R. Усъвършенстваният 5-осев електронен стабилизатор на образа подпомага постигането на плавен и стабилен професионален запис.
EOS R5 C_Lifestyle

Технология на RF гнездото

RF гнездото позволява нови възможности за дизайн на обектива, при които големи отвори на блендата, оптика с висока разделителна способност и най-съвременна производителност се съчетават, за да създадат уникални обективи за режисьори и фотографи. 12-пиновото RF гнездо разширява честотната лента за комуникация между обектива и камерата, като предоставя подобрено ниво на автофокус, стабилизиране на образа и персонализиран контрол, което прави RF обективите идеален избор за заснемане на видео.

Адаптирайте и създавайте с адаптери за монтиране EF-EOS R

RF гнездото остава съвместимо с кино- и фотообективите Canon EF благодарение на селекция от адаптери за монтиране Canon EF-EOS R. Когато снимате видео, постигнете превъзходна малка дълбочина на полето в ярко осветени среди, като използвате адаптера за монтиране на плъзгащ се филтър на Canon с променлива неутрална плътност.

Идеалният спътник за VR

Напълно съвместима с обектива RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye на Canon, EOS R5 C е идеално решение за създаване на завладяващо 180° VR съдържание благодарение на пълнокадровия 8K сензор и възможността за продължителен запис. С това единствено решение от обектив, камера и работен процес, разработено от Canon, създаването на VR съдържание с изключителна яснота е лесно и ефективно.

Усъвършенстван електронен стабилизатор на образа

EOS R5 C разполага със същата усъвършенствана 5-осева електронна система за стабилизиране на образа, която се намира в професионалните камери Cinema EOS, като например EOS C500 Mark II, EOS C300 Mark III и EOS C70. Тази усъвършенствана технология работи заедно с оптичния стабилизатор на образа в съвместимите обективи, за да осигури стабилен и плавен запис. Освен това електронният стабилизатор на образа е наличен и при използване на обективи без стабилизатор, като например обективите с фиксирано фокусно разстояние и вариообективите Cinema.

Съвместимост с анаморфни обективи

EOS R5 C поддържа анаморфни обективи чрез адаптери за монтиране от други производители. Чрез поддръжка за 2x, 1,8x и 1,3x корекция на изкривяването посредством LCD екрана и HDMI изхода камерата EOS R5 C предлага по-голяма гъвкавост и поддръжка на повече обективи за заснемане на творческа кинематография.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Заявете вашия интерес за Canon EOS R5 C

Бъдете сред първите, които получават най-нови актуализации на Canon EOS R5 C, оферти, съвети и уроци, последните новини и покани за местни събития.