legria wifi video cameras

Видеокамери LEGRIA Wi-Fi

Насладете се на свързаност с безжичните видеокамери LEGRIA на Canon. Споделяне в движение, излъчване на живо и дистанционно управление.

wireless hd video cameras

Безжични HD видеокамери в действие

Гледайте видео

Стрийминг на видео в реално време

Следете дистанционно стаите в жилището си чрез поточно предаване на видео на живо към устройства с Android¹ и iOS¹. Включете записа и регулирайте увеличението дори когато се разхождате². За да започнете, просто изтеглете безплатното приложение CameraAccess Plus.

Изтеглете приложението CameraAccess Plus (Android)

Изтеглете приложението CameraAccess Plus (iTunes)

live video streaming

Wi-Fi Remote

Насладете се на дистанционно управление с преглед на живо на настройките на Wi-Fi видеокамера LEGRIA от смартфон или таблет. Идеално за снимане там, където камерата е труднодостъпна.

legria wifi remote

Отдалечен преглед

Използвайте приложението Canon Camera Connect2 през Вашия смартфон или таблет, за да се насладите на безжично гледане на видеоклипове във вашата видеокамера. Запазете любимите си клипове директно на вашето устройство2 за лесно споделяне онлайн.

Изтеглете приложението Canon Camera Connect

camera connect app

Свържете се със света

Прехвърлете най-новите си клипове безжично на Connect Station CS100 от вашата видеокамера с Wi-Fi², а след това им се насладете във Full HD на телевизора и ги споделете с приятели онлайн.

Научете повече за Connect Station CS100 на Canon

connect station cs100

Директно споделяне в интернет

Можете да качвате клипове директно в интернет, без да е необходим компютър – след като изпълните лесната процедура за настройка. Просто свържете камерата към домашната Wi-Fi мрежа* и споделете филмите в YouTube, Facebook, Twitter и по имейл.

* Функциите "Директно споделяне в интернет" и "Изпращане чрез сървър" изискват потребителски профил в image.canon. image.canon може да не се поддържа в някои страни или региони. Моля, посетете www.canon-europe.com/cig за повече информация

1 Поддържани ОС: Android 2.3 до 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Функционалността не е гарантирана с всички устройства.
2 С изключение на LEGRIA GX10, LEGRIA HF G40, LEGRIA mini и LEGRIA mini X. За следене, когато не сте у дома, също е необходима връзка с интернет чрез съвместим с UPnP рутер и поддръжка за получаване на глобален IP адрес.

iPad, iPhone, iPod и iPod touch са запазени марки на Apple Inc., регистрирани в САЩ. и други държави.

Android™ е регистрирана запазена марка на Google Inc.