Accurate and reliable autofocus
alt text goes here

Прецизен и надежден автофокус

Системата на Canon Dual Pixel CMOS AF позволява на потребителите надеждно и лесно да поддържат остър фокус върху обектите, докато се движат в кадъра, и включва функция за подпомагане на ръчното фокусиране.

Технология Dual Pixel CMOS AF

Уникалната технология за автофокус на Canon е предназначена за високоефективно проследяване на фокуса. Сензорът CMOS се състои от два отделни фотодиода, които се четат отделно при автоматично фокусиране на фазите и заедно при изобразяване. Технологията Dual Pixel CMOS AF е възможна при над 80% от ширината и височината на кадъра и е много точна, без да компрометира качеството на изображението.

Dual Pixel CMOS AF technology
Face detection and tracking

Разпознаване на лица и проследяване

Автофокусът за разпознаване на лица може да проследи лице в кадъра и да фокусира върху него.

Настройки на автофокус

Функцията на менюто за настройка на автофокуса позволява на потребителя да определи скоростта и чувствителността на автоматичното фокусиране, което дава възможност за по-естествено "издърпване на фокуса" с по-голяма гъвкавост и управление.

Autofocus tuning

Ръководство за фокус Dual pixel

Снабдена с графично ръководство, представящо предно/задно отклонение от фокус; правоъгълникът става зелен, когато обектът е на фокус, което позволява ръчно "издърпване на фокуса".

Dual pixel focus guide

Разгледайте други предимства