Wide range of lens options
alt text goes here

Широка гама опции за обектив

Използвайте пълнокадровия обектив с EF система за монтиране, за да се възползвате от Dual Pixel CMOS автофокус. Гнездо PL и опции B4 (изискват адаптер за EF/PL към B4) допълнително предоставят широка гама от опции за обективи с изключителното качество за изображение от Canon.

Canon EF гнездо със Cinema Lock

Снимайте с пълнокадров обектив с EF система за монтиране за отлична надеждност и работа с изключителна оптична производителност в безпрецедентна гама от фокусни разстояния.

EF Cinema Lock предоставя стабилна система за монтиране, идеална при използване на обективи с дълго фокусно разстояние, като същевременно запазва всички предимства на EF система за монтиране.

Canon EF mount with Cinema Lock

Корекция на винетирането на обектива

Възползвайте се максимално от информацията на обектива, която се предава към корпуса на фотоапарата за автоматично коригиране на правилните нива в ъглите, което компенсира характеристиките на обектива. Особено полезно за широкоъгълни обективи, това осигурява по-естествен вид на изображението.

Peripheral illumination correction

Корекция на хроматичната аберация

Това коригира цветните ленти (хроматична аберация) в периферните зони на екрана, поради разликата в рефрактивните индекси за различни дължини на вълната.

За поддържани обективи вижте страницата с ЧЗВ

Вижте още

Chromatic aberration correction

PL гнездо

EOS C700 FF се предлага също и с PL система за монтиране, която поддържа Cooke/i Technology със съвместими системи. Услугата за смяна на гнездо е налична за конвертиране на EF към PL/PL към EF.

PL mount

Конфигурация за студио

Използвайте режим на сензор Super 16 mm с адаптер с гнездо MO-4E/MO-4P B4 за студиен обектив и 12-изводен конектор за дистанционно управление на диафрагмата, както и за запис на фокус, мащабиране и данни за позиция на диафрагма/бленда. Също така е налично захранване към ръкохватката чрез поддръжка на 12-изводен конектор за обектив.

Broadcast configuration

Разгледайте други предимства