Устойчивостта е в нашата ДНК

 • Ние отстояваме необходимостта от и спазването на ефективни разпоредби, регулиращи безопасността на продуктите, околната среда и химикалите.

 • Управляваме човешките права и риска от съвременно робство в нашите вериги на доставка.

 • Насърчаваме и активно увеличаваме многообразието на работната ни сила, за да гарантираме, че привличаме и задържаме подходящите таланти.
Canon Camera

Устойчивостта е в нашата ДНК

Responsible business

Отговорен бизнес

За да гарантираме последователна справедлива практика в области, включващи правата на човека, труда и околната среда, ние докладваме нашето годишно представяне за устойчивост на Глобалния договор на ООН, най-голямата доброволна инициатива за корпоративна устойчивост в света, и Алианса за отговорен бизнес, водещата индустриална коалиция, посветена на корпоративната социална отговорност в глобалните вериги на доставка.

Част от глобалното семейство на Canon

Ние подхранваме глобалния подход на Canon към устойчивостта. Взети заедно, нашите мерки за разрешаване на социалните въпроси са изградени около; отговаряне като добър гражданин; защитаване и опазване на околната среда; създаване на нова стойност и разрешаване на социалните въпроси.

Canon Camera
Managed Print Services

Най-висока оценка за устойчива производителност

Нашето представяне във връзка с устойчивостта ни помогна да задържим топ рейтинга EcoVadis Gold за няколко поредни години. Също така получихме рейтинг A от CDP за управление на нашето въздействие върху околната среда.

Съответствие и политика

Нашата стратегия за устойчивост е изградена около осигуряването на нещо, което наричаме „брилянтна основа“, което включва всички свързани области на съответствие и сертифициране. Също така развиваме политики с цел гарантиране на продължителното подобряване при овладяването на въздействието ни върху околната среда:

Вижте по-подробно

 • Empowering young People

  Повече възможности за млади хора

  Ние даваме възможности на следващото поколение разказвачи на истории.

 • Man werkt aan printer

  Понижаване на вредното влияние върху околната среда

  Научете за това как намаляваме влиянието си върху околната среда

 • Environmentally friendly products

  Печат

  Научете повече за ползите за околната среда на нашата мастиленоструйна технология.

 • Гледайте филма за визията ни

  Ние представяме едно устойчиво бъдеще

 • СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

  Свържете се

  Споделете мислите и въпросите си с нашия екип за устойчивост