15x wide L-series lens

XF705

Широкоъгълен обектив от серия L с 15X увеличение

Качество на серията L

Червеният пръстен на прословутите обективи на Canon от серията L отдавна указва професионалното ниво на обективите на Canon за конструкция, издръжливост и изключително качество на изображението, включително използването на Super UD и асферични елементи на обектива за чувствително потискане на отклоненията.

L-series quality

Широкоъгълно 15x оптично увеличение

Мощният 4K обектив улавя максимум детайли от вашите обекти и предлага изключителна гъвкавост от широкоъгълно фокусно разстояние 25,5 mm и 15x оптично увеличение, като може да бъде избрано 30x усъвършенствано увеличение при снимане в FHD.

Wide 15x optical zoom
Wide 15x optical zoom - Full image

Професионална работа с три

самостоятелни пръстена на обектива

XF705 е оборудван с три самостоятелни, достатъчно раздалечени пръстена за прецизен контрол на фокуса, увеличение (с 90 градуса механичен стоп от широк ъгъл до телефото) и диафрагма.

Professional operation with three independent lens rings

Суперплавно стабилизиране на изображението

Системата за стабилизация на изображението на Canon както с оптични, така и с динамични опции, съчетава действието им, за да осигури стабилизация на изображението с 5 оси, с което се дава увереност на потребителя, когато снима филми в движение или държи апарата в ръка.

Super-smooth Image Stabilisation

Красиви акценти с диафрагма с 9 елемента

Ще бъде възможно включването на изображения с диафрагма с 6 елемента и диафрагма с 9 елемента, които може да са нужни за създаването на този образ и които ще споделим преди окончателната публикация.

Beautiful highlights with a 9-blade iris

Широкоъгълни и телефото адаптери

Допълнително увеличават оптичния капацитет на обектива с добавянето на опционната широкоъгълна приставка WA-U58 за 0,8x увеличение или опционния телеконвертор TL-U58 за 1,5x увеличение.

Wide 15x optical zoom

откОткрийте други предимства

Свързани продукти