Simple HDR workflows

XF705

Обикновени HDR работни потоци

Вътрешен запис на HLG/PQ

XF705 позволява на потребителя да записва HDR файлове директно на SD карти с помощта на Hybrid Log-Gamma (HLG) или Perceptual Quantization (PQ). Това дава възможност на XF705 лесно да се вписва в различни бързи HDR работни потоци.

Internal recording of HLG/PQ

HDR продукция с изход за SDR

XF705 може да извежда SDR сигнал едновременно със записване на HDR файл вътрешно на SD карта, което дава възможност за едновременна HDR/SDR продукция. Освен това по време на едновременен HDR/SDR запис, усилването на SDR сигнала може да се регулира съобразно HDR нивото на експонация, предоставяйки коректни нива на експонация за двата сигнала на изхода.

HDR production with SDR output

Функции подпомагане снимане с HDR

Автодиафрагмата оптимизира експонирането за снимане с HDR, за да се предотврати свръх експонация в ярките зони, и разполага с функция за промяна на AE, докато WFM и зебра структурата подпомагат оператора. 

Допълнително XF705 разполага с LCD монитор с висока осветеност за проверка на HDR изображенията, докато помощната функция за гледане на EVF позволява на потребителите да разглеждат приближените изображения, записани в HLG и PQ на SDR визьора.

HDR shoot assist functions

Canon Log 3/BT.2020 се поддържа

В допълнение към записите в HDR с HLG/PQ XF705 също така поддържа Canon Log 3 за творчески работни потоци.

Canon Log 3 / BT.2020 supported

Свързани продукти