Accurate and reliable autofocus

XF705

Прецизен и надежден автофокус

Dual Pixel CMOS AF – Как работи

Dual Pixel CMOS AF е технология за базиран на сензор автофокус (AF), проектирана да предостави равномерно и високоефективно проследяване на фокуса и бързо автоматично фокусиране. Това е една уникална технология, разработена от Canon, която използва два фотодиода на пиксел за автофокус и ги комбинира за записване на видео. Това позволява поддържане на прецизно фокусиране дори при движещи се обекти, което е важно за заснемане на 4K UHD, и прави снимането от един оператор по-ефективно.

Dual Pixel CMOS AF - How it works

Контрол на сензорния екран и проследяване на обекти

4-инчовият сензорен екран XF705 ви позволява да извършвате избор на точка за фокусиране по 80% от вертикалната/хоризонталната линия на зоната на изображенията. Избраният обект в кадъра ще бъде проследяван, докато се движи в него.

Touchscreen control and object tracking

Разпознаване на лица и проследяване

Автофокусът за разпознаване на лица може да проследи лице в кадъра и да фокусира върху него.

Face Detection and tracking

Функция Dual Pixel Focus Guide

Предоставя графичен ориентир, който представя отклонението на фокуса отпред/отзад, правоъгълникът става зелен, когато обектът е на фокус, като по този начин изцяло се контролира ръчното фокусиране или се поддържа критичен фокус.

Dual Pixel Focus Guide

Настройки на автофокус

Налична е функция от менюто за настройка на автофокус, която позволява на потребителя да определя скоростта и чувствителността на AF с по-голяма свобода и контрол.

откОткрийте други предимства

Свързани продукти