ПРЕДАВАТЕЛ ЗА SPEEDLITE

ПРЕДАВАТЕЛ ЗА CANON SPEEDLITE
Актуализация ST-E3-RT(Ver.2)

eos-r5-ulla-lohmann-lifestyle_hero.jpg

ПРЕДАВАТЕЛ ЗА CANON SPEEDLITE
Актуализация ST-E3-RT(Ver.2)

Получете повече от вашия предавател за Speedlite светкавици ST-E3-RT

Canon Европа предлага актуализация за собствениците на предавателя за Speedlite светкавици ST-E3-RT. Тази актуализация до (Ver.2) е услуга срещу заплащане, за да добавите допълнителни функции за по-голям контрол над съвместими светкавици Canon Speedlite (със съвместими фотоапарати), включително светкавицата Speedlite EL-1 от най-висок клас.

Допълнителни функции, поддържани от ST-E3-RT(Ver.2) в сравнение със ST-E3-RT

FE памет

С помощта на функцията за запаметяване на експонацията на светкавицата (FE)1 предавателят за Speedlite светкавици ST-E3-RT(Ver.2) може да запамети настройките от последното E-TTL снимане със светкавица, което позволява на фотографа да превключи към ръчен режим на светкавицата, като извършва малки корекции около тези настройки според желанията си, за бързо и лесно конфигуриране на осветяването, което се запазва неизменно за всяка снимка.

el-1_sample_fe-memory.jpg

Микро светкавица

Предавателят за Speedlite светкавици ST-E3-RT(Ver.2) предлага нова настройка за ниска мощност до 1/8192 s1, осигурявайки на фотографите разширен контрол над мощността на светкавицата в рамките на 14 стъпки от диапазона. Това е идеално, когато е необходимо малко количество светлина, за да се запази атмосферата в сцена или портретна снимка, като същевременно се балансира експонацията при слаба околна светлина.

el-1-lifestyle_micro-flash.jpg

Безжична синхронизация с втора преграда

Предавателят за Speedlite светкавици ST-E3-RT (Ver.2) сега поддържа безжична синхронизация с втора преграда1 при дистанционно снимане със светкавица, което отваря редица творчески възможности за по-голямо художествено изразяване, като например заснемане на светлинни следи.

el-1-ambient-wireless-second-curtain-sync.jpg

Цена

Надграждането на вашия предавател за Speedlite светкавици ST-E3-RT до (Ver.2) е услуга срещу заплащане, която се предоставя само от сервизни центрове на Canon за професионални услуги.

el-1-ambient_pricing.jpg

Може да се заинтересувате също и от...

 • Upgrades

  Надстройки

  Подобрете производителността на избрани фотоапарати Canon EOS, Cinema EOS и XA/XF, за да разказвате повече завладяващи истории.

 • canon-el-1-you-might-also-be-interested-in_01.jpg

  Speedlite EL-1

  Усъвършенствана светкавица Speedlite, която предоставя превъзходна надеждност и високоскоростна производителност в здрав и устойчив на атмосферни влияния корпус.

 • canon-future-focus-eos-rp-speedlite-600ex_you-might-also-be-interested-in_02.jpg

  Speedlite 600EX II-RT

  Поемете пълен контрол дори при най-взискателните ситуации.

 • speedlite-430exiii-rt-eos-70d-18-135-stm-beauty_you-might-also-be-interested-in_03.jpg

  Speedlite 430EX III-RT

  Мощна и компактна светкавица с радиочестотно задействане.

  1. Забележка, не всички фотоапарати и Speedlite светкавици са съвместими с всички актуализации, моля, проверете продуктовата страница на предавателя за Speedlite светкавици ST-E3-RT(Ver.2) за повече подробности.