EOS аксесоар

Canon Speedlite 430EX III-RT

Мощна и преносима светкавица с радио задействане.

Ползи

 • Мощна, но и достатъчно компактна, за да я носите навсякъде

 • Лесно използване и интуитивен интерфейс

 • Използвайте отдалечена светкавица, за да постигнете желаната снимка

 • Снимайте портрети без сенки с отразена светкавица

 • Може да работи съвместно с други светкавици Speedlite от гамата EOS

Подробни характеристики

 • Мощна, но и достатъчно компактна, за да я носите навсякъде

  Водещо число 43 (m, ISO100) означава достатъчно мощност за повечето приложения.Speedlite 430EX III-RT тежи само 295 g и е с дължина от едва 113,8 mm, така че винаги ще има място за нея в чантата ви.Захранвана от леснодостъпните батерии тип AA, светкавицата се презарежда след задействане с пълна мощност само за 3,2 s.

 • Лесно използване и интуитивен интерфейс

  Контролите за управление на Speedlite 430EX III-RT са идентични с тези на повечето фотоапарати EOS. Бутоните за бърз достъп осигуряват достъп до ключови функции, а селекторът позволява извършването на бързи настройки. Превключвател за блокиране предотвратява случайната промяна на настройките. LCD дисплей показва ясно настройките и информацията за снимането и разполага с осветление в условия на слаба светлина.

 • Използвайте отдалечена светкавица, за да постигнете желаната снимка

  Светкавиците Speedlite 430EX III-RT могат да бъдат разположени и на разстояние от фотоапарата, за да симулират светлина, идваща от различни посоки.С помощта на радиочестотното задействане светкавиците Speedlite 430EX III-RT могат да бъдат управлявани от разстояние до 30 m и не изискват пряка видимост към фотоапарата. Това означава, че могат да бъдат разполагани на различни места, което дава възможност за постигане на повече различни настроения и ефекти.Светкавицата Speedlite 430EX III-RT може да се управлява дистанционно и по оптичен път, така че веднага да стане част от снимачната ви конфигурация. Светкавицата може да бъде задействана от 10 m разстояние чрез Speedlite предавателя ST-E2 (наличен като опция) или чрез вградения Speedlite предавател, вграден в някои фотоапарати EOS.Използвайте множество групи светкавици, като управлявате мощността на всяка група поотделно. Можете да създадете до пет групи с по максимум 15 светкавици всяка.

 • Снимайте портрети без сенки с отразена светкавица

  Подвижната глава на светкавицата позволява светлината да бъде отразена от широки повърхности като стени или тавани, създавайки меко осветление без сенки, което е идеално за портретни снимки.Вграденият рефлектор може да бъде използван за създаване на искрящи светлини в очите на обекта, вдъхвайки живот в тяхното изражение.Използвайте включения в комплекта адаптер за отразена светкавица, за да омекотите светлината още повече. Комплектът включва и цветови филтър, предназначен да затопли цветовата температура на светкавицата, за да я доближи още повече до осветлението на закрито.Светкавицата Speedlite 430EX III-RT може да променя ъгъла си на разсейване, за да отговаря на зрителния ъгъл на използвания обектив.

 • Може да работи съвместно с други светкавици Speedlite от гамата EOS

  Използвайте Speedlite 430EX III-RT с други светкавици, като например Speedlite 600EX-RT, в снимачна конфигурация от светкавици.Управлявайте дистанционната светкавица Speedlite 430EX III-RT чрез Speedlite предавател, като например ST-E3-RT, или чрез вградения Speedlite предавател на някои фотоапарати EOS.

 • Два начина за безжично задействане на светкавицата

  Светкавицата Speedlite 430EX III-RT може да бъде задействана отдалечено с помощта на радиочестотно или оптично управление, което осигурява на фотографите голяма гъвкавост. Когато използвате радиочестотно задействане, светкавиците могат да бъдат разположени на разстояние до 30 m от фотоапарата без нужда от пряка видимост към фотоапарата. Това означава, че могат да бъдат разположени на най-различни места, като например извън стаята, за да осветяват сцената през прозореца. Оптичното задействане позволява на фотоапаратите EOS, които са оборудвани с вграден Speedlite предавател (напр. EOS 760D, EOS 70D и EOS 7D Mark II), да управляват Speedlite 430EX III-RT от разстояние до 10 m без необходимост от допълнително оборудване.