Canon Speedlite 430EX III-RT

Speedlite 430EX III-RT

Използвайте по нов подход към осветяването с помощта на светкавица Speedlite, която е мощна, универсална и компактна. Радиочестотното управление улеснява управлението на отдалечени светкавици и разкрива нови творчески възможности за снимане.

Ползи

  • Мощна, но и достатъчно компактна, за да я носите навсякъде
  • Лесно използване и интуитивен интерфейс
  • Използвайте отдалечена светкавица, за да постигнете желаната снимка
  • Снимайте портрети без сенки с отразена светкавица
  • Може да работи съвместно с други светкавици Speedlite от гамата EOS

Подробни характеристики

Разгледайте по-подробно Canon Speedlite 430EX III-RT

Мощна, но и достатъчно компактна, за да я носите навсякъде


Водещо число 43 (m, ISO100) означава достатъчно мощност за повечето приложения.
Speedlite 430EX III-RT тежи само 295 g и е с дължина от едва 113,8 mm, така че винаги ще има място за нея в чантата ви.
Захранвана от леснодостъпните батерии тип AA, светкавицата се презарежда след задействане с пълна мощност само за 3,2 s.

Лесно използване и интуитивен интерфейс


Контролите за управление на Speedlite 430EX III-RT са идентични с тези на повечето фотоапарати EOS. Бутоните за бърз достъп осигуряват достъп до ключови функции, а селекторът позволява извършването на бързи настройки. Превключвател за блокиране предотвратява случайната промяна на настройките. LCD дисплей показва ясно настройките и информацията за снимането и разполага с осветление в условия на слаба светлина.

Използвайте отдалечена светкавица, за да постигнете желаната снимка


Светкавиците Speedlite 430EX III-RT могат да бъдат разположени и на разстояние от фотоапарата, за да симулират светлина, идваща от различни посоки.
С помощта на радиочестотното задействане светкавиците Speedlite 430EX III-RT могат да бъдат управлявани от разстояние до 30 m и не изискват пряка видимост към фотоапарата. Това означава, че могат да бъдат разполагани на различни места, което дава възможност за постигане на повече различни настроения и ефекти.
Светкавицата Speedlite 430EX III-RT може да се управлява дистанционно и по оптичен път, така че веднага да стане част от снимачната ви конфигурация. Светкавицата може да бъде задействана от 10 m разстояние чрез Speedlite предавателя ST-E2 (наличен като опция) или чрез вградения Speedlite предавател, вграден в някои фотоапарати EOS.
Използвайте множество групи светкавици, като управлявате мощността на всяка група поотделно. Можете да създадете до пет групи с по максимум 15 светкавици всяка.

Снимайте портрети без сенки с отразена светкавица


Подвижната глава на светкавицата позволява светлината да бъде отразена от широки повърхности като стени или тавани, създавайки меко осветление без сенки, което е идеално за портретни снимки.
Вграденият рефлектор може да бъде използван за създаване на искрящи светлини в очите на обекта, вдъхвайки живот в тяхното изражение.
Използвайте включения в комплекта адаптер за отразена светкавица, за да омекотите светлината още повече. Комплектът включва и цветови филтър, предназначен да затопли цветовата температура на светкавицата, за да я доближи още повече до осветлението на закрито.
Светкавицата Speedlite 430EX III-RT може да променя ъгъла си на разсейване, за да отговаря на зрителния ъгъл на използвания обектив.

Може да работи съвместно с други светкавици Speedlite от гамата EOS


Използвайте Speedlite 430EX III-RT с други светкавици, като например Speedlite 600EX-RT, в снимачна конфигурация от светкавици.
Управлявайте дистанционната светкавица Speedlite 430EX III-RT чрез Speedlite предавател, като например ST-E3-RT, или чрез вградения Speedlite предавател на някои фотоапарати EOS.

Два начина за безжично задействане на светкавицата


Светкавицата Speedlite 430EX III-RT може да бъде задействана отдалечено с помощта на радиочестотно или оптично управление, което осигурява на фотографите голяма гъвкавост. Когато използвате радиочестотно задействане, светкавиците могат да бъдат разположени на разстояние до 30 m от фотоапарата без нужда от пряка видимост към фотоапарата. Това означава, че могат да бъдат разположени на най-различни места, като например извън стаята, за да осветяват сцената през прозореца.
Оптичното задействане позволява на фотоапаратите EOS, които са оборудвани с вграден Speedlite предавател (напр. EOS 760D, EOS 70D и EOS 7D Mark II), да управляват Speedlite 430EX III-RT от разстояние до 10 m без необходимост от допълнително оборудване.

Спецификации на продукта

Научете повече за Canon Speedlite 430EX III-RT, неговите функции и какво може да прави.