Истински цветове, отпечатани до съвършенство

Това, което виждате през обектива, оживява на страницата всеки път, благодарение на новата система с 8 багрилни мастила на Canon PIXMA PRO-200 и изключителното възпроизвеждане.

Дръзки и цветни

Базираният в Лондон кулинарен фотограф Natasha Alipour-Faridani прави изображения, които са впечатляващи. Изпълнена с преливащи се, опияняващи цветове и изпълнена със светлина, става ясно, че контрастът и наситеността са жизненоважна част от нейната фотография. Каквито и да са обектът, фонът или осветлението ви, важно е да знаете, че това, което заснемете през обектива и след това редактирате в цифровата си тъмна стая, ще бъде същото, когато бъде отпечатано. Някои принтери наистина разочароват фотографите, като не успяват да уловят наситеността на поразителното синьо, богатото черно и искрящото червено. Но Canon PIXMA PRO-200 има скрит коз под ръкава си.

Фотограф, който проверява различните размери на разпечатки в ярки цветове от PIXMA PRO-200

Магията на осемте

Този принтер се грижи за цвета. Неговата превъзходна система с 8 багрилни мастила осигурява разширена цветова гама, което означава висококачествени снимки, богати на спектър от тонове и нюанси. Сивите и светлосивите мастила правят и монохромния печат лесна работа. Alipour-Faridani е впечатлена от изключителното възпроизвеждане на цветовете на Canon PIXMA PRO-200 още от самото начало. „Беше страхотно да видя как се справя с работата ми“, споделя тя, „и ме накара да почувствам, че наистина мога да премина бариерата и да съм по-смела с цветовете.“

„Системата с осем багрилни мастила наистина запазва наситеността на цветовете.“

Фотограф, който проверява различни висококачествени снимки със спектър от тонове и нюанси от PIXMA PRO-200

Свързани статии

  • PIXMA PRO-200

    Универсалният печат е улеснен

    Това малко, компактно решение предлага големи възможности за печат и се предлага с лесен софтуер, така че да има още пространство на бюрото – и пространство за размисли – където да разперите творческите си крила.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – големи разпечатки без бели полета

    Насладете се на големи разпечатки на снимки без бели полета с Canon PIXMA PRO-200. Научете за неговите функции, като панорамни разпечатки и гъвкава работа с носители.