Универсалният печат е улеснен

Това малко, компактно решение предлага големи възможности за печат и се предлага с лесен софтуер, така че да има още пространство на бюрото – и пространство за размисли – където да разперите творческите си крила.

Изберете хартия, която да подхожда на кадъра ви

Ако търсите A3 + печат, при който да не се сбогувате с цялото си пространство на бюрото за технологичните ви устройства, не търсете повече – вземете Canon PIXMA PRO-200. „Пасва много добре на масата в студиото ми“, казва базираният в Лондон кулинарен фотограф Natasha Alipour-Faridani, „а също и когато трябва да го взема на снимачната площадка, той е лек и компактен за пътуване“ Универсалността е другото име на Canon PIXMA PRO-200 – особено що се отнася до форматите на хартията. С три опции за подаване на хартия и разпечатки с размер A3 +, готови само след 90 секунди, имате свободата и ефективността да отпечатвате в големи (или малки) размери от вкъщи. А автоматичното коригиране на изкривяването на хартията означава, че можете да кажете сбогом на неуспешния печат и несъответствието завинаги.

Фотограф, който прави разпечатка в ярки цветове от PIXMA Pro-200 на хартия по избор

Технология, която поема натоварването

Що се отнася до изпращането на вашия кадър към етапа за печат, софтуерът Professional Print and Layout на Canon се грижи за всичко. Включен с Canon PIXMA PRO-200, той ви позволява да изберете хартията, която е идеална за вашия проект, да изберете формата и да изследвате различни цветни профили, преди да натиснете бутона за печат. „Наистина е бърз и лесен за използване“, казва Alipour-Faridani. „Мога да правя още тестове, но знам, че няма да ме забави с моето редактиране.“ Експериментирайте до насита и следете цялото действие с 3-инчовия LCD екран за перфектен печат на една ръка разстояние.

„Мога да правя още тестове, но знам, че няма да ме забави с моето редактиране.“

Работното място на фотограф с редактирани и разпечатани снимки, които са в процес на изпълнение

Свързани статии

  • PIXMA PRO-200

    Истински цветове, отпечатани до съвършенство

    Това, което виждате през обектива, оживява на страницата всеки път, благодарение на новата система с 8 багрилни мастила на Canon PIXMA PRO-200 и изключителното възпроизвеждане.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – големи разпечатки без бели полета

    Насладете се на големи разпечатки на снимки без бели полета с Canon PIXMA PRO-200. Научете за неговите функции, като панорамни разпечатки и гъвкава работа с носители.