Професионални фотопринтери

Canon PIXMA PRO-200

Фокусиран върху фотопечат с наситени цветове, гъвкавост и използваемост, Canon PIXMA PRO-200 е идеалният избор за фотографи любители и амбициозни фотографи.

Спецификации

 • 8-цветна система с багрилни мастила

 • A3+ печат без бели полета

 • Високоскоростен печат

 • Безжична и Ethernet връзка

 • 3-инчов LCD дисплей

 • Компактна и лека конструкция

Вашите истински цветове, отпечатани до съвършенство

Наситеният, качествен печат е лесен с Canon PIXMA PRO-200

Впечатляващи висококачествени фотографии

С превъзходната 8-цветна система с багрилни мастила гарантирате изключително възпроизвеждане, по-богати цветове и наситен професионален печат всеки път.

Впечатляващи висококачествени разпечатки от Canon Pixma Pro-200

Вземете хартия, която отговаря на вашите нужди

С гъвкавата работа с различни типове хартия и персонализируемите формати за печат можете да подобрите своите снимки върху разнообразна хартия, включително fine art, без бели полета и за панорамни разпечатки.

Бързо и лесно използване

Вграденият 3-инчов LCD дисплей ви позволява да проверявате нивата на мастилото, да извършвате поддръжка на принтера и да четете инструкциите за принтера – за отлични резултати с лекота.

Разнообразие от хартиени разпечатки с Pixma Pro-200

Перфектен печат всеки път

С 3 варианта за подаване на хартия и функция за автоматично коригиране на изкривяването на хартията можете да се сбогувате с неправилното подравняване и неуспешното отпечатване независимо каква хартия използвате.

Един безпроблемен процес

Удобният за потребителя софтуер PPL (Professional Print & Layout) на Canon означава, че можете да снимате и изпращате снимки за печат с лекота от популярни фотографски програми за един цялостен процес от редакцията до печата.

Фотограф, който прави разпечатка в ярки цветове от Pixma Pro-200

Компактен и лек

Дори и с възможности за A3+ хартия Canon PIXMA PRO-200 остава леко решение за вашите нужди за печат. А е и компактен, така че се вписва лесно в малко студио.

За по-бърз и ефективен печат

Страхотните кадри се създават светкавично, както и страхотният печат. Canon PIXMA PRO-200 е бърз и ефективен, като предоставя изключително качествени A3+ разпечатки само за 90 секунди1, като ви дава повече време за намиране на следващия страхотен кадър.

Pixma Pro-200 разпечатване в процес

Система с мастило Chroma Life 100+

Новата система с 8 багрилни мастила на Canon предоставя разширена цветова гама за наситени, висококачествени снимки. С Canon PIXMA PRO-200 получавате също и изразяване с по-дълбоко черно и подобрено възпроизвеждане в червено и синьо. Сивите и светлосивите мастила спомагат за постигане на изключителни монохромни разпечатки и ускоряват процеса на печат.

Система с над 10 мастила Chroma Life – новата пигментна система на Canon с 8 багрилни мастила

Регистрирайте се сега

Вдъхновете се, регистрирайте се сега

Никога не пропускайте най-новите оферти от Canon, съвети и уроци, новини и покани за местни събития.

Безплатен плъгин и софтуер Professional Print & Layout (PPL)

Плъгинът PPL работи или като самостоятелен софтуер, или като плъгин в софтуера за обработка на изображения Digital Photo Professional на Canon или Adobe Photoshop и Lightroom.

Разпечатване на цветни разпечатки от Pixma Pro-200 с помощта на безплатния плъгин и софтуер Professional Print & Layout
Изображение на „Какво включва комплектът на PIXMA Pro-200“

Какво включва комплектът

Всичко, от което се нуждаете, за удобен A3+ печат с изложбено качество на вашето бюро.

 • PIXMA PRO-200

 • Захранващ кабел UK тип

 • Захранващ кабел европейски тип

 • Тава за печат върху CD

 • CD със софтуер и ръководство на потребителя (CD само за Windows)

 • Ръководство на потребителя (Е-ръководство)

 • Европейска гаранционна система (ЕГС) A3 брошура

 • Гаранция за Русия

 • 8 отделни патрона с мастило

Изложбено качество

Открийте fine art хартия на други производители, която се поддържа директно от профилите на принтера, за да гарантирате прецизността и точността на резултатите.
Открийте още

Фотохартия Canon

Наличието на подходяща хартия, която да отговаря на вашите творчески амбиции, е лесно с всички налични гланцирани, полуматови и матови покрития.

 • Photo Paper Pro Platinum (PT-101)

  Професионална фотохартия със студийно покритие, предлагаща изключително качество и устойчивост на избледняване. С богати възможности за пресъздаване на цветовете, тази гланцирана дебела хартия ще разшири творческия потенциал на фотографите.

 • Photo Paper Pro Luster (LU-101)

  Постигнете ярък цветен и зашеметяващ монохромен печат на снимки с Photo Paper Pro Luster, професионална лека фотохартия с покритие като от фотолаборатория, което можете да създадете у дома.

 • Photo Paper Pro Premium Matte (PM-101)

  Идеална за монохромни и цветни снимки, както и за художествени репродукции, тази гладка хартия с топли бели тонове е идеална за красиво изразени разпечатки без отразяващ блясък.

 • Хартия Premium Fine Art Rough (FA-RG1)

  Хартия Premium Fine Art Rough за изразяване на дълбочина на изображението и добавяне на триизмерен щрих.

 • Свързани статии

 • СТАТИЯ

  6 начина, по които новият PIXMA PRO-200 може да ви даде по-добри A3+ разпечатки

  Открийте как новият водещ A3+ принтер PIXMA PRO улеснява превръщането на цифровите изображения в ярко оцветени произведения на изкуството за 90 секунди.

 • Свързани продукти

  Може да се заинтересувате също и от...

 • PIXMA PRO-200

  Универсалният печат е улеснен

  Това малко, компактно решение предлага големи възможности за печат и се предлага с лесен софтуер, така че да има още пространство на бюрото – и пространство за размисли – където да разперите творческите си крила.

 • PIXMA PRO-200

  Истински цветове, отпечатани до съвършенство

  Това, което виждате през обектива, оживява на страницата всеки път, благодарение на новата система с 8 багрилни мастила на Canon PIXMA PRO-200 и изключителното възпроизвеждане.

 • PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200 – големи разпечатки без бели полета

  Насладете се на големи разпечатки на снимки без бели полета с Canon PIXMA PRO-200. Научете за неговите функции, като панорамни разпечатки и гъвкава работа с носители.

  1. Скоростта на печат на снимки се основава на настройката по подразбиране, като се използва ISO/JIS-SCID N2 на хартия Canon Pro Platinum, A3+ с бели полета