Мислете мащабно, печатайте в още по-голям мащаб

С Canon PIXMA PRO-200 размерът няма да ви попречи. Насладете се на A3+ печат и печат без полета, който ви позволява да покажете максимално креативността си.

Едно последователно изживяване с Canon

„От снимка до разпечатка – всичко с помощта на Canon“, каза базираният в Лондон кулинарен фотограф Natasha Alipour-Faridani. Нейната впечатляваща търговска работа да заснема впечатляващи, разкошни снимки на храна и напитки се движи безпроблемно от камерата, през принтера и към хартията на Canon. А избраният от нея професионален принтер е Canon PIXMA PRO-200. Благодарение на гъвкавата работа с хартия на принтера – включително гланцирана хартия и художествена хартия – и адаптивни размери за печат до A3 +, има изобилие от опции, които да подкрепят нея и необузданото творчество на всеки фотограф.

Фотограф, който проверява цветна снимка от PIXMA PRO-200

Големи разпечатки без бели полета за показ

За фотографите, както амбициозни, така и професионални, възможността да виждат работата ви разпечатана е озаряваща. Както каза Alipour-Faridani, „Има нещо наистина специално, когато разпечатаната снимка е готова, особено когато я сложите в рамка и имате време да я поставите на стената и наистина да я погледнете.“ С Canon PIXMA PRO-200 можете да печатате на A3 + или в панорамен режим, което ви дава пълен контрол да постигнете истинските си фотографски цели. И благодарение на печата без бели полета не е нужно да губите време за изрязване на изображенията след това. Те са готови да бъдат поставени в рамка директно от принтера.

„От снимка до разпечатка – всичко с помощта на Canon.“

Фотограф, който прави разпечатки, както и големи и цветни снимки без бели полета от PIXMA PRO-200, показани на стената

Свързани статии

  • PIXMA PRO-200

    Универсалният печат е улеснен

    Това малко, компактно решение предлага големи възможности за печат и се предлага с лесен софтуер, така че да има още пространство на бюрото – и пространство за размисли – където да разперите творческите си крила.

  • PIXMA PRO-200

    Истински цветове, отпечатани до съвършенство

    Това, което виждате през обектива, оживява на страницата всеки път, благодарение на новата система с 8 багрилни мастила на Canon PIXMA PRO-200 и изключителното възпроизвеждане.