RF 85mm F1.2L USM DS
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Преминете отвън детайлите и уловете истинския дух на даден обект с обектив, предлагащ изключителна производителност и надеждност заедно със специално оптично покритие, което да издигне ефекта „боке“ до изцяло ново измерение.

Галерия

Острота със стил – за портрети от същинско значение

Дефинирайте и усъвършенствайте творческата си визия с този професионален обектив от серия L, предлагащ зашеметяваща острота, високопроизводителен AF, легендарно качество на изработката и ново покритие DS за най-доброто при изключително гладкия ефект „боке“.

Вижте пълните спецификации

Features & Benefits

Чудесен обектив за...

Great for portraits

Чудесен избор за портрети

Със своето фокусно разстояние от 85 mm това е идеалният обектив за изящни портрети, произвеждащ елегантни и богати на детайли резултати с приятна перспектива и без изкривяване.

Superb bokeh with stunning optical precision

Превъзходен ефект „боке“ със зашеметяваща оптична прецизност

Предлагащ най-доброто при ефекта „боке“ благодарение на уникалното покритие DS на Canon, както и отвор на диафрагмата F1.2 с 9 елемента, обективът се представя превъзходно при заснемането на творчески изображения.

Advanced lens elements and coatings

Усъвършенствани елементи и покрития на обектива

В обектива се използва специална оптика Blue Spectrum Refractive (BR), която неутрализира изкривяването на цветовете, докато асферичен елемент на обектива и ASC покритие предотвратяват отблясъци и ореоли.

Разликата с Дефокусирано изглаждане

Обективът RF 85mm F1.2L USM DS е уникален високопроизводителен обектив, който предлага комбинация от изключително плавен разфокусиран фонов режим „боке“ и невероятно бърз отвор на диафрагмата за създаване на спиращи дъха портрети.

Рязкост със стил

Преминете отвън детайлите и уловете истинския дух на даден обект с обектив, предлагащ изключителна производителност и надеждност. Вижте как DS покритието работи не само при слаба светлина с върховия гладък боке, когато фонът има творчески потенциал.

Как работи покритието DS

DS (Дефокусирано изглаждане) на Canon произвежда мек и уникален ефект на разфокусиране, при който първоначално острият контур в разфокусираното изображение допълнително се замъглява с изключителна гладкост. Canon постигна този ефект, като използва същата оптика като RF 85mm F1.2L USM и като се възползва от технологията за отлагане на пари, за да контролира количеството светлина, преминаваща в обектива.

Fast USM motor and Lens Control Ring

Бърз мотор USM и пръстен за регулиране на обектива

Благодарение на бързата скорост на RF гнездото RF 85mm F1.2L USM улавя бързо обекта, докато пръстенът за регулиране на обектива предоставя допълнителен контрол върху настройките.

Дайте воля на творчеството си

Системата EOS R наследява всичките предимства от системата EOS и освен своята собствена гама от обективи предлага и пълна съвместимост със съществуващите оптики EF и EF-S с адаптер заедно с гамата светкавици и аксесоари Speedlite.

Гледайте видеоматериала

Спецификации

Покритие DS

Дефокусирано изглаждане предоставя изключителен ефект „боке“

Оптика BR

За върховен контрол над изкривяванията

Асферични и UD елементи

За изключително резки изображения

USM мотор

За гладка, бърза и почти безшумна работа

ASC (Покритие Air Sphere)

За предотвратяване на отблясъци

Пръстен за регулиране на обектива

За допълнителен контрол върху ISO, диафрагма и скорост на затвора

Вижте пълните спецификации

Specifications

Преди използване на DS обектив за пръв път

1 За да използвате този обектив с EOS R или EOS RP, е необходима съвместима версия на фърмуера. Изтеглете най-новия фърмуер за фотоапарат от уебстраницата на Canon и го инсталирайте на фотоапарата си.

2 Тъй като улавянето на периферията на обектива намалява поради DS покритието, яркостта на обектива при максимален отвор на диафрагмата е около с 1⅓ пъти по-тъмна от f/1.2. Чрез актуализиране на фотоапарата до най-новия фърмуер контролът на експонация в AE ще се извърши по подходящ начин.

WITB

Какво включва комплектът

Всичко, от което се нуждаете за най-доброто в творческото портретиране

RF 85mm F1.2L USM DS

Сенник за обектив ET-89

Капачка за обектив E-82II

Капачка против прах RF

Мека чанта LP1424

В ръцете на професионалисти...

Открийте как работят RF 85mm F1.2L USM и RF 85mm F1.2L DS USM при най-различни ситуации на снимане в ръцете на професионалисти от Canon.

Вижте всички статии
Telephoto lens range packshots

Телеобективи

С телеобектив можете да заснемете спортове, дива природа и събития от разстояние, без да пречите на действието. Разгледайте телеобективите на Canon и вижте къде ще ви отведе творчеството.

Научете повече

Свързани продукти