Обективи за DSLR

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Висококачествено варио и иновативен дисплей на обектива с Nano USM – отличен за снимане на дива природа и спорт.

Чудесен обектив за

 • Спорт на открито

  Създайте илюзията, че сте в сърцето на действието. Уловете в снимки перфектния сервис, головете и радостта на терена след победата.

 • Дива природа

  Приближете се до природата повече, отколкото някога сте си представяли или сте се осмелявали, и уловете изключителни снимки на птици в полет, ловуващи или тихо почиващи животни в природния резерват.

 • Туризъм

  Туристическата фотография не е само за пътешественици – разглеждането на забележителности, мързеливите дни и непредвидените кратки почивки са незабравими моменти.

Приближете отдалечените обекти

Максималното фокусно разстояние от 300 mm ви помага да се приближите до обекта и да запълните кадъра. Той е страхотно допълнение към стандартния обектив, доставян в комплект с фотоапарата, и ви позволява да разширите обхвата на снимане.

Nano USM ви позволява да фокусирате обекта бързо, гладко и тихо. Това прави този обектив идеален за заснемане на снимки на бързодвижещи се обекти и запис на видео с естествени преходи на фокуса и звук без шум.

Nano USM ви позволява да фокусирате обекта бързо, гладко и тихо. Това прави този обектив идеален за заснемане на снимки на бързодвижещи се обекти и запис на видео с естествени преходи на фокуса и звук без шум.

Превъзходно качество на изображението

Кръглата диафрагма с 9 елемента ви помага да откроите обекта от фона и да създадете красив разфокусиран фон. Вградените специални UD елементи намаляват хроматичната аберация и осигуряват изображения с висока резолюция и високо качество в целия диапазон на вариото.

Бъдете информирани с вградения дисплей на обектива

Иновативният дисплей е разположен върху горната част на обектива и показва ясно важната информация дори при слаба светлина. Това е изключително полезно при снимане на видео в режим Live View, за да сте сигурни, че записът е стабилен, и освен това ви позволява да проверявате фокусното разстояние и дълбочината на рязкост при различните отвори на диафрагмата.

Лек и компактен дизайн

С тегло 710 g и размер 14,55 cm в прибрано състояние, EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM е идеален обектив за снимане извън студио или при пътуване.

Трябва ли да надградя?

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM заменя EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM с подобрени оптични характеристики и конструкция.
Canon Camera

Подобрена оптична конструкция

Усъвършенстваната оптика, включваща UD оптичен елемент, гарантира отлично качество на изображението с висок контраст и резолюция в целия диапазон на вариото дори при трудни за снимане условия.

Нов стабилизатор на образа

Стабилизаторът на образа на EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM компенсира заклащането на фотоапарата, като ви позволява да използвате скорост на затвора с 4 стъпки по-ниска от тази, която иначе трябва да използвате, за да постигнете снимка без размазване.

Canon Camera
Ръце, държащи фотоапарат Canon EOS R и обектив Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Можем ли да ви помогнем да изберете следващия си обектив?

Нашият селектор за обективи ще ви преведе през цялата ни гама от обективи и ще ви помогне да направите идеалния избор за вас и вашия фотоапарат EOS.

Свързани продукти

Аксесоари

 • Капачка за обектив E-67 II

  Защитава обектива от прах

 • Сенник за обектив ET-74B

  Предпазва обектива от разсеяна светлина

 • Калъф за обектив LP1222

  Калъф за компактен обектив

Телеобективи

С телеобектив можете да заснемете спортове, дива природа и събития от разстояние, без да пречите на действието. Разгледайте телеобективите на Canon и вижте къде ще ви отведе творчеството.
Научете повече